Horoskop starih Indijancev: goske so močne, volkovi odlični ljubimci

Tudi prvotni prebivalci ameriške celine so poznali dvanajst astroloških znakov.

5.7.2022 ob 7:45 | Foto: Nina Henry/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop starih Indijancev: goske so močne,  volkovi odlični ljubimci

Staroselci v Severni Ameriki so vedno živeli v skladu z naravo in so s totemi ter na druge načine živalim izražali spoštovanje.

Spletni portal Astrologybay pa navaja 12 astroloških znakov indijanskega horoskopa in razkriva njihove glavne značilnosti.

Vidra: od 20. januarja do 18. februarja

Rojeni v tem znaku so izjemno inteligentni, kreativni ter premorejo močno intuicijo. Zelo dobro prepoznavajo čustva drugih, do ljudi, ki jim veliko pomenijo, so izjemno zaščitniški in so jim brezpogojno predani.

So res pravi prijatelji, iskreni in zanesljivi.

Včasih so sicer tudi trmoglavi, slepo verjamejo v svoj prav in na poti do cilja ne priznajo nobenih ovir.  

Volk: od 19. februarja od 20. marca

Presenetljivo, a rojeni v tem znamenju so nežni, čustveni ter strastni. V bistvu prav volkovi slovijo kot najboljši ljubimci.

Oni razumejo potrebe in želje partnerja ter bi storili vse, da bi jih izpolnili. Po drugi strani je zanje pomembna vrlina svoboda, saj so nekoliko samotarski in na vsak način želijo ohraniti svojo neodvisnost.

Včasih so nepraktični, svojeglavi, preveč občutljivi in obsedeni z nekom ali nečem.

Sokol: od 21. marca do 19. aprila

Gre za rojene vodje, ki premorejo izjemno oster um in vedno, ko so pred izzivom, mirne glave razmislijo o situaciji ter na podlagi razmisleka primerno ukrepajo.

So vztrajni, brez težav prevzemajo pobudo, zato so odlični poslovni partnerji ali sodelavci. Res je, da včasih delujejo vzvišeno in arogantno, zlasti, kadar imajo slab dan. Tedaj znajo biti nepotrpežljivi in včasih že kar zoprni.

V okolju, ki jih spodbuja in podpira pa so zelo strastni in sočutni.

Bober: od 20 aprila do 20 maja

Bobri vse, kar počnejo, počnejo s polno mero samozavesti in so zato učinkoviti. V tem znaku rojeni posamezniki se nikoli ne pretvarjajo, imajo oster um ter hiter jezik, prepričani so, da imajo vedno prav in včasih niso preveč taktični. S tem sami sebi največkrat povzročajo težave.

V ljubezni so zelo velikodušni, zvesti in sočutni. Kadar so slabe volje, druge terorizirajo z nestrpnostjo in aroganco.

Znajo biti tudi preveč posesivni in zahtevni.

Jelen: od 21. maja so 20. junija

Osebe vesele narave, polne življenjskega elana, bistroumne in družabne, čeprav včasih malo narcisoidne in sebične.

Oddajajo toliko pozitivne energije, da se ta prenese na vse v okolici, zlasti na partnerja, s katerim so v zvezi. Jeleni znajo biti drugim v navdih, kadar so slabe volje pa so pogosto spremenljivega razpoloženja, nestrpni, leni in celo dvolični.

Detel: od 21. junija do 21, julija

Detli so zelo skrbni, skromni, razumevajoči in pozorni. Oni znajo poslušati druge, jim pomagati. So izjemni organizatorji, iznajdljivi, drugim vedno ponujajo veliko podpore, so odlični starši, intimni partnerji in prijatelji.

Kadar so dobro razpoloženi, so zelo pozorni in romantični, kadar so slabe volje pa so ljubosumni, posesivni in včasih kar malo zlobni.

Losos: od 22. julija do 21. avgusta

Kreativni, inteligentni in ljudje z močno intuicijo, ki odsevajo veliko pozitivne energije, s katero spodbujajo vse okoli sebe.

So samozavestni, izžarevajo entuziazem in kot magnet privlačijo druge. Ljudi, ki jih obdajajo, brez težav prepričajo v svoj prav, imajo veliko prijateljev in znancev, ki so jim vedno pripravljeni pomagati.

Pred seboj imajo vselej cilj. Naj bo velik ali majhen, temu sledijo. V ljubezni so zanesljivi, čutni in darežljivi, če pa jih nekdo prizadene, postanejo nesramni, egocentrični in nestrpni.

Medved: od 22. avgusta do 21. septembra

Medvedi so mirni, potrpežljivi in praktični ter zato dobri poslovni partnerji in odlični tudi kot učitelji. So razumni, velikodušni, skromni in včasih malo sramežljivi. Tistega, ki ga imajo radi, zasipajo z nežnostjo in nesebično ljubeznijo.

Kadar so nerazpoloženi, postanejo sumničavi, zaprti vase, leni in zamerijo za malenkosti, ki v resnici na življenje nimajo nikakršnega vpliva.

Gavran: od 22. septembra do 22. oktobra

Rojeni zabavljači. Premorejo toliko energije, da se jim drugi preprosto ne morejo upreti. Po svoje so geniji, saj so lahko hkrati sanjavi idealisti in hladni diplomati. Slovijo po močni intuiciji ter prepoznavajo želje in potrebe partnerja.

Ob slabih dneh postanejo ravnodušni in pretirano občutljivi ter včasih zahtevni in nedosledni.

Kača: od 23. oktobra do 22. novembra

Rojeni v tem znaku so poduhovljeni in zato odlični v vlogi duhovnih vodji ter motivatorjev. Velikokrat se jim obeta kariera, povezana z medicino, je pa res, da bolj, od materialnega, cenijo duhovno bogastvo.

So skrbni, občutljivi in strastni, pomembno zanje pa je, da toliko ljubezni, kot je dajejo, dobijo tudi nazaj. Če se čutijo zapostavljeni, so podvrženi hitrim nihanjem razpoloženja.

Sova: od 23. novembra  do 21. decembra

Z ljudmi, rojenim v tem astrološkem znaku, ni lahko živeti, saj delujejo kot bi vedno skozi življenje vozili v najvišji prestavi. Podvrženi so hitrim spremembam razpoloženja in so velikokrat sebični ter neobzirni do drugih.

Njihova nepremišljenost jih neredko spravlja v težave, so pa zelo prilagodljivi ter se znajdejo na vsakem kraju in v vsaki situaciji.

V ljubezni so praviloma sočutni in skrbni, kadar so slabe volje pa tudi agresivni in nestrpni.

Gos: od 22. decembra  do 19. januarja

Goske so ljudje, ki jim je lahko zaupati. Če nekaj obljubijo, bodo obljubo držale ne glede na vse.

Rojeni v tem znaku so fizično močni, zelo dominanti, ambiciozni in vztrajni, kadar si zadajo cilj ne odnehajo, dokler ga ne dosežejo. S tem se dokazujejo drugim zlasti pa sebi.

V ljubezni so strastni, čutni in duhoviti, podpora ljubljenih je zanje neprecenljiva, brez nje ne morejo uresničevati svojih načrtov.

Če v življenju niso deležni ljubezni in so prepuščeni samim sebi, lahko postanejo odvisni od nečesa, kar jim povzroča škodo.

Preberite še: Horoskop: popolne počitnice za vsako znamenje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 6 najbolj velikodušnih znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)