Horoskop: Skrijte čokolado, ti znaki so nagnjeni k prenajedanju!

Rojeni v nekaterih astroloških znakih se hrani preprosto ne morejo upreti.

7.10.2022 ob 6:33 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Skrijte čokolado, ti znaki so nagnjeni k prenajedanju!

Le kdo nima rad dobre in okusne hrane, bi pa za nekatere lahko rekli, da ne poznajo prave mere. Eni zato, ker s pomočjo keksov in čokolade premagujejo čustvene stiske, drugi, ker z njimi blažijo občutke negotovosti in tretji preprosto zato, ker radi jedo.

Odnos do hrane je po pisanju portala Your Tango pogojen tudi z datumom rojstva, to pa so astrološki znaki, ki so nagnjeni k prenajedanju.

Škorpijon

Škorpijoni so včasih že kar malo obsedeni z nadzorom in ni jim najbolj všeč dejstvo, da živijo v svetu, kjer vsega ni mogoče nadzorovati.

Frustracije, ki se ob tem v njih porajajo, skušajo blažiti z dobro hrano in se zato pogosto ujamejo v vrtiljak prenajedanja, pretiranega uživanja in posledično slabe vesti.

Vodnar

Vodnar velikokrat polni krožnik zgolj zato, da bi pri drugih izzval nasprotovanje.

Če nekdo meni, da bi moral rojen v tem znaku odvreči kakšen kilogram, bo vodnar ravnal v nasprotju s priporočili in pričakovanji, ter bo jedel še več.

Kajti on se ne obremenjuje z drugimi in njihovimi »neumnimi« mnenji.

Na žalost s tem največkrat škodi sebi, a konec koncev je z določenega vidika njegov upor poplačan: občutek ob dobri hrani je nepopisnen, prav tako je v očeh vodnarja neprecenljivo, ko nekomu pokaže, da se nikomur ni pripravljen podrejati.

Dvojček

Čisto preprosto: rojeni v tem znaku se prenajedajo iz radovednosti.

Hrana je lahko vedno zanimiva, možnosti je neskončno in škoda bi bilo izpustiti priložnost za osvajanje novih kulinaričnih izkušenj, pri čemer dvojčki velikokrat pozabijo na zdravo mero.

Devica

Za devico bi bilo idealno, če bi svet deloval po njenih strogih pravilih. A žal temu velikokrat ni tako, kar za rojene v tem znaku predstavlja velik pritisk, ki ga skušajo vsaj malo omiliti z okusno hrano.

Z njo se tolažijo, a še v tem primeru se ozirajo na podrobnosti. Za perfekcioniste, kot so device, ni vsaka hrana dobra. Tudi tu namreč veljajo določena merila.

Riba

Ribe pač rade pretiravajo s hrano in to počnejo z velikim veseljem. One z okusnimi dobrotami ne blažijo čustvenih stisk in se s hrano ne tolažijo.

Ribe preprosto rade jedo. In ker niso izbirčne, vedno najdejo kaj dobrega, kar poboža njihove brbončice.

Preberite še: Horoskop: 5 znakov, ki res nimajo sreče z denarjem

Morda vas zanima tudi: Horoskop: najlepša lastnost vašega znaka (z njo čisto navdušite druge)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)