Horoskop: Šest nevljudnih astroloških znakov, ki se ne ozirajo na občutke drugih

S čustvi ter občutki drugih se nekateri astrološki znaki preprosto ne obremenjujejo.

9.2.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest nevljudnih astroloških znakov, ki se ne ozirajo na občutke drugih

V grobem bi lahko posameznike razdelili na vljudne ter obzirne in na drugi strani na neolikane ter neuvidevne. Torej na tiste, ki jim ni vseeno za občutke drugih ter na one, ki se požvižgajo na vse, razen nase in jih prav nič ne zanima, koga s svojimi besedami ali dejanji užalijo, prizadenejo, razočarajo.

V katerih astroloških znakih pa so najpogosteje rojeni nevljudni in neobzirni posamezniki? Odgovor ima Your Tango.

Kozorog

Saj ne, da bi bili kozorogi nesramni in neprijazni, le preveč so ambiciozni, da bi se ozirali na čustva ter občutke drugih. Največkrat so tako osredotočeni na svoje delo ter opravila, da nevede in nehote pozabijo na drobne geste vljudnosti ter lepega obnašanja.

Niso neuvidevni, samo preveč se jim mudi, da bi se obremenjevali s tem, koga zaradi hladnega videza in odrezavih besed prizadenejo ali užalijo. Preveč imajo v mislih, da bi razmišljali še o tem, da morajo reči prosim in hvala ter nekomu pridržati vrata ali odgovoriti na sporočilo.

 

Oven

Ovni so preveč nepotrpežljivi ter impulzivni, da bi se ukvarjali z vljudnostjo, obzirnostjo ter lepim obnašanjem. Oni rečejo tisto, kar imajo na jeziku ne da bi prej pomislili o posledicah njihovih besed ter zato res lahko delujejo nesramni.

Tako kot kozorogi, so tudi ovni preveč osredotočeni na svoje življenje in na nešteto stvari, ki jih počnejo, zato jim niti na misel ne pride, da bi izgubljali čas z nečim, kar je zanje povsem postranskega pomena. In to je vljudnost.

Vodnar

Rojeni v tem znamenju so pogosto videti odstotni in odmaknjeni. Kajti izražanje in sprejemanje čustev ni njihova močna plat. Zato svoja raje skrivajo, tujim pa se, če je le mogoče, izogibajo.

To pa pomeni, da včasih delujejo nesramno ter hladno. Oni imajo vedno v mislih nešteto stvari. Oni vselej iščejo rešitve za svoje težave in se ne obremenjujejo s tem, da bi morali biti vljudni ter prijazni.

Lev

Levom se v življenju vedno veliko dogaja in preprosto ne morejo biti pozorni na vse. Osredotočajo se na prioritete, olike pa ni med njimi.

Niso nesramni, le po naravi se raje, kot na več stvari, osredotočajo zgolj na eno in nočejo, da bi njihovo pozornost kradle zanje povsem nepomembne malenkosti, kot sta tudi vljudnost in prijaznost.

Devica

Devica se s prijaznostjo in lepim obnašanjem ne obremenjuje preveč. V bistvu se sploh ne, zato velikokrat deluje neolikana.

Nikogar sicer noče prizadeti, a nesmiselno se ji zdi zadeve zavijati v celofan ter jih zato raje predoči neposredno in brez ovinkarjenja, kar je za drugo stran pogosto kot hladna prha.

Preberite še: Horoskop: Pet astroloških znakov, ki sicer oprostijo, a nikoli ne pozabijo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest upornikov med astrološkimi znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)