Horoskop: Šest magnetno privlačnih astroloških znakov

Nekateri imajo tisto nekaj kar na vse, ki jih obdajajo, deluje kot magnet.

28.10.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest magnetno privlačnih astroloških znakov

Magnetna privlačnost, šarm ali karizma. Nekateri jih premorejo, drugi ne. Tisti ki jih, zlahka v svojo orbito pritegnejo tako posameznike kot množice in jih brez težav prepričajo, da jim sledijo.

Pa je ta fenomen pogojen tudi z datumom rojstva? Pri portalu Your Tango trdijo, da je in takole nizajo šest astroloških znakov, katerih magnetni privlačnosti nihče ne more spregledati

Bik

Težko se je upreti nekomu, ki v tolikšni meri kot bik obožuje življenje. Tam kjer so dobra zabava, veselje, odlična hrana ter prav takšna pijača, tam je običajno tudi rojen v tem znamenju.

Če se radi zabavate in okušate radosti življenja je vse, kar potrebujete prijatelj, rojen v tem ozvezdju. Njemu se vedno porajajo najboljše ideje in zdi se, kot bi se skozi življenje pomikal brez ene same skrbi. Prav zato, ker je radoživ, pozitiven, skoraj vedno vesel in nasmejan, je tako magnetno privlačen, da druge brez težav napelje k temu, da z njim obiščejo še eno zabavo.

 

Riba

Tisti, ki so luč sveta ugledali v znamenju rib, oddajajo zvrhano mero topline in spodbujajo tople občutke. Vedno iščejo pristno ljubezen in naklonjenost, prav to vse življenje tudi vračajo ljudem, ki so jim blizu.

Ribe premorejo nevidni magnet, ki spodbuja predanost ter zvestobo. Praktično nemogoče se je upreti nevsiljivemu šarmu nežne ribe. A v končni fazi, zakaj bi se sploh trudili v to smer?

Lev

To, da se je lev znašel na tem seznamu, ni nobeno presenečenje. On je kralj magnetne privlačnosti in kar je pri celotni zgodbi najbolj zanimivo: za to, da bi jo ohranil, se mu sploh ni treba truditi.

Lev se očarljiv že rodi, kot otrok je vedno v središču pozornosti in kot odrasel zlahka vodi množice. Svojo karizmo velikokrat izkorišča v prid širše skupnosti, včasih pa tudi zgolj v lastne interese. Skratka z njegovega vidika je vedno pozitivna zadeva.

Strelec

Skrivnost magnetne privlačnosti strelca se skriva v njegovi bujni domišljiji. Pravljični in fantazijski svetovi se pogosto porajajo v možganih rojenih v tem znamenju, z vsem so pripravljeni deliti svoje ideje,  včasih nore zamisli in zanimive zgodbe, pogosto podkrepljene z izkušnjami, ki so jih nabrali na potovanjih.

Ja, strelci so privlačni. Predvsem zaradi njihovega magičnega ter svobodnega, neobremenjenega duha.

Tehtnica

Tehtnice so očarljive. One se trudijo ohranjati ravnovesje in bi storile vse, da bi drugim ugodile. Kar pomeni, da neredko povedo tisto, kar drugi hočejo slišati in ne čisto prave resnice. Hkrati so nekakšni mirovni posredniki, ki znajo pomiriti sprte strani ter tudi s tega vidika nedvomno očarajo.

Njihov cilj je vselej ohranjati zdrav razum in s svojimi naravnimi danostmi znajo vse okoli sebe pripraviti do spoznanja, da spori, zamere in jezne besede vendarle ne morejo koristiti nikomur. Prav zato so v družbi priljubljene in druge v svojo orbito potegnejo kot magnet.

Oven

Rojenim v tem znaku se ljudje preprosto ne morejo upreti. Oni so energični, živahni, premorejo najbolj nore ideje z najbolj neverjetnimi končnimi izkupički, a tega, da včasih njihova nepremišljenost ni poplačana v pozitivnem smislu, jim nihče ne zameri.

Ovni so ljudje akcije, modri, sposobni in si pozornosti želijo tako močno, kot jim jo drugi želijo namenjati. Imajo tisto nekaj in nemogoče je njihovim idejam reči ne, zlahka pa jim je slediti ali ovne vsaj opazovati ter občudovati tedaj, ko jih uresničujejo.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znamenj, ki se nikoli ne ustrašijo izziva

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 6 znamenj, ki so polni idej, vedno spodbujajo in so najboljši voditelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)