Horoskop: Šest astroloških znakov, ki uživajo, kadar so sami

Nekateri najbolj cenijo trenutke, v katerih so v družbi samih sebe.

19.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest astroloških znakov, ki uživajo, kadar so sami

So ljudje, ki jim, kadar so sami, prav nič ne manjka. Nasprotno, najbolj uživajo v trenutkih, v katerih so sami s seboj. Ni res, da ne marajo družbe, a pogosteje, kot drugim, jim prija samota.

Lahko bi rekli, da so samotarji, praviloma pa so, kot piše Your Tango, rojeni v teh astroloških znakih:

Škorpijon

Saj ne, da škorpijon ne mara družbe ljudi. Rad preživlja čas s prijatelji in družino, a kadar je preobremenjen z mislimi, idejami, načrti in namerami, raje v tišini premleva vse, kar se mu podi po možganih.

Tedaj rad posluša le svoje misli in ne dopušča, da bi ga kdo motil.

Devica

Tudi devica nima prav nič proti druženju, je pa res, da jo, kadar je predolgo obdana z drugimi, to neizmerno izčrpa. In ko ima vsega preveč, se raje odmakne ter se posveti sama sebi. Enako taktiko ubere tudi, kadar ji v družbi nekoga ni prijetno.

Raziskuje svoje skrite kotičke, razmišlja, piše, raste ter zori ali  se posveča projektom ter delu in še sama ne opazi, da v resnici veliko časa preživlja v družbi same sebe.

Rak

Raki imajo družbo radi. Vselej skrbijo za zabavo in dobro počutje drugih, če pa začutijo, da njihov trud in namere ne padejo na plodna tla in odziv na njihova dejanja ni pozitiven, pobegnejo v svoj oklep in se v njem skrijejo pred neprijetnostmi zunanjega sveta.

 

Raki so zelo občutljivi zato se, kadar se jim svet zdi preveč krut ter neprijazen, najraje skrijejo v samoto ter v družbo tistega, ki jih nikoli ne bi razočaral: samega sebe.

Riba

Ribe se rade družijo, rade pa so tudi same. Zato se velikokrat brez posebnega razloga umaknejo v svoj svet, stran od družbe in prijateljev ter se v samoti posvečajo svojim mislim.

Prav tako so malo bolj lene narave in velikokrat se zgodi, da se jim preprosto ne ljubi med prijatelje ali na družinsko srečanje.

Ker so povsem zadovoljne v svoji družbi tega praviloma nikoli ne obžalujejo. Hkrati pa dobro vedo kje tedaj, ko jim znova zadiši druženje, poiskati ljudi, ki jih bodo z veseljem sprejeli v svoj krog.

Kozorog

Kozorogi imajo dve skrajnosti: eno minuto so ekstremno družabni, že drugo pa se umaknejo v samoto in se ukvarjajo s samim seboj.

Težko je presoditi, kam se trenutno nagiba kozorog in kaj ga napelje k enem ali drugem polu. V večini primerov je iskanje odgovorov odveč in je najbolje sprejeti voljo nekoga, ki pač včasih ceni družbo, spet drugič pa je zanj največja vrlina samota.

Vodnar

Vodnarji imajo ljudi radi, a še bolj imajo radi neodvisnost ter samostojnost. 

V samoti povsem uživajo in jim, čeprav so sami, prav nič ne manjka. Pa naj bo v zavetju doma ali v širnem svetu. Oni so individualisti po naravi. Oni so radi sami in zadeve opravljajo po svoje ter tako, kot jim najbolj odgovarja.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj nesebičnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest najbolj očarljivih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)