Horoskop: rojeni v tem znaku so idealni partnerji (in to je razlog)

Rojene v določenem astrološkem znaku krasi nekaj, v uspešnem partnerstvu nepogrešljivih kvalitet.

24.1.2023 ob 1:32 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: rojeni v tem znaku so idealni partnerji (in to je razlog)

Pogosto se jih opisuje kot nenavadne, osebe, ki odstopajo od povprečja, inteligentne posameznike, ki premorejo nešteto revolucionarnih idej. Prav zato je rojene v znaku vodnarja zlahka prepoznati.

Znani pa so še po eni lastnosti: so idealni partnerji. Vodnarji so namreč skrbni, predani in vedno se je mogoče zanašati nanje.

To je le nekaj dokazov, da so rojeni v tem znaku idealni življenjski sopotniki. Zakaj še se lahko ponašajo s to lento, razkriva portal Atma.

So pametni. Res zelo pametni

Tu sicer ne gre za konvencionalno modrost, temveč za način razmišljanja, po katerem vodnarji odstopajo od množic.

Oni so radovedni in jih zanima praktično vse, vselej so pripravljeni širiti obzorja in jim zato nikoli ne zmanjka tem za pogovor.

Vedno vedo kaj reči, vselej najdejo situaciji in družbi primerne besede in nikoli pred nikomer niso v zadregi, kar je zlasti dobrodošlo na začetku zveze, ko denimo svojega vodnarja predstavite staršem.

Ne marajo sporov

To ne pomeni, da se slepo strinjajo z vsem in z vsakim, pomeni pa, da se sporu, če je le mogoče, raje izognejo in kadar le lahko, ohranjajo nevtralno pozicijo, predvsem pa znajo ceniti in spoštovati mnenja, ki so različna od njihovih.

Takšen pogled na svet, na soljudi in na njihova prepričanja je nepogrešljiv za skladno in kvalitetno zvezo.

So neodvisni

Vsak v življenju potrebuje nekoga, razen vodnarjev.

Oni so močni, neodvisni, samostojni in samosvoji, kar pomeni le eno: v zvezi so zgolj zato, ker to hočejo in si tega želijo ter ne zato, ker bi bili iz kakršnega koli vidika v odnos primorani.

In praktični

Če bi radi ob sebi človeka, ki verjame v vile in škrate, potem vodnar ni najboljša odločitev. Kajti rojeni v tem znaku so praktični, prezimljeni in na svet gledajo skozi realne ter ne skozi sanjave, pravljične oči.

Nikoli se ne zanašajo na usodo ali na nadnaravne sile, temveč verjamejo, da lahko zase in za vse, ki jih imajo radi, poskrbijo le s svojim delovanjem in rešitvami, ki se jim ob vsaki težavi hitro porajajo.

Deluje pomirjujoče

Zaradi zanje značilnega pogleda na življenje, zaradi praktičnega razmišljanja in zaradi pomirjujoče narave vodnarji nikoli ne paničarijo.

In ne samo to, kadar panika ali nerazumen strah ujame življenjskega sopotnika, ga znajo pomiriti in mu z mirnim vodenjem pomagati skozi stiske in težave.

Vodnarji so prepričani, da za vsako težavo obstaja rešitev in znajo s humorjem svoje prepričanje prenesti tudi na na človeka, s katerim so v intimnem odnosu.

Preberite še: Takšno leto 2023 se obeta vodnarjem (na tem področju imate še posebej lepe aspekte)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: tako ljubi vodnar


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)