Horoskop: Pet nespoštljivih astroloških znakov, ki se požvižgajo na osnove bontona

Na žalost so med astrološkimi znaki tudi takšni, ki ne poznajo niti osnovnih pravil lepega vedenja.

26.8.2019 ob 9:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet nespoštljivih astroloških znakov, ki se požvižgajo na osnove bontona

Praviloma se posamezniki, ki so nespoštljivi, neolikani in zato velikokrat nesramni, tega sploh ne zavedajo. Dobro pa to opazijo vsi, ki so pogosto v njihovi družbi. Tisti, ki zaradi svojega obnašanja niso prav nič prijetni, so najpogosteje med temi astrološkimi znaki.

Vodnar

Morda je za to kriva njihova nepotrpežljivosti, morda čustvena zavrtost ali kaj tretjega, a dejstvo je, da so vodnarji z eno besedo nesramni. Nič običajnega zanje ni, če jih ob živce spravi prodajalka, ki jim ne ustreže dovolj hitro ali potnik na vlaku, ki se prepočasi premika proti prostemu sedežu.

Prav tako vodnarji radi skačejo v besedo, se vrivajo v vrsto in še kako drugače sebi ter drugim kažejo, da so oni pač najpomembnejši in da zanje pravila lepega obnašanja ne veljajo.

Bik

Biki sicer ne vzrojijo hitro, a kadar jih nekaj ali nekdo le dovolj znervira, to pokažejo z izbruhom jeze, plazom očitkov in poplavo obtožb. Ko bik eksplodira, se prav nič ne zadržuje in mu je čisto vseeno, da ne kraj ne čas za takšne drame nista primerna.

Praviloma biki niso netaktni in nesramni, a ko imajo vsega dovolj, se ne ozirajo na druge in na to, kako jih s svojimi besedami užalijo ali prizadenejo.

Preberite še: Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnejo v trgovini (tudi v Sloveniji!)

Oven

Ovni imajo zelo nizko vrelišče. Kadar se jim zazdi, da jih nekdo ne ceni, kadar menijo, da nekdo ravna proti njim ali že samo, če nekaj ni tako, kot so si zamislili, izstrelijo cel rafal negativnosti. Ker so na moč impulzivni, se to lahko zgodi zelo hitro ter nepričakovano, pri čemer se požvižgajo na to, kje in s kom so.

Hkrati so ovni znani po svoji arogantnosti in nenehnemu dokazovanju tega, kako dobri in posebni so, kako vse vedo, skratka, njihova nesramnost izvira iz njihove superiornosti in vere vase. Ter seveda nepotrpežljivosti, zaradi katere res nimajo časa, da bi se ukvarjali z nečim tako nepomembnim, kot je lepo obnašanje.

Škorpijon

Jezen škorpijon se prav nič ne zadržuje. On ukrepa in se pri tem ne ozira na morebitne posledice. Osebi, ki trenutno pri njemu ni najbolje zapisana,  jasno in glasno pokaže pokaže svoj gnev ter ga to, kako druga stran vse skupaj doživlja, res ne zanima.

Kadar je škorpijon v tem stanju, se ne ozira na občutke drugih. Tedaj je pomemben samo in edino on sam ter je zelo zelo piker in nesramen.

Strelec

Strelci so sproščeni in odkriti. Tako zelo, da se ne obremenjujejo z bontonom. Oni govorijo po svoje, se obnašajo po svoje in zanje je pomembno le tisto, kar jim gre v prid. Vse ostalo so postranske zadeve.

In še ena minus točka: neredko so tako zaverovani v svoj telefon, da preprosto ignorirajo vse okoli sebe ter med brskanjem po spletu ali pisanjem sporočil pozabijo na prosim in hvala. Ki sta res osnovi lepega obnašanja.

Preberite še: Horoskop: Šest najprijaznejših astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoksop: 5 astroloških znakov, s katerimi je razmerje ena velika zmešnjava 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)