Horoskop: Najboljši zaupniki med astrološkimi znaki

V kočljivi situaciji je dobro vedeti, komu ni pametno in komu smete brez skrbi zaupati.

25.8.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najboljši zaupniki med astrološkimi znaki

Vsak mora včasih izliti srce, si olajšati dušo in se nekomu zaupati. Ne zato, ker bi potreboval nasvet, še manj grajo in obsojanje, temveč ker potrebuje uho človeka, ki zna poslušati in skrivnost obdržati zase.

H komu se tedaj, ko so bremena pretežka, ko se pojavijo stiske, dileme, ko se znajdete v kočljivi situaciji, zateči? Kot piše Your Tango najbolje k nekomu, ki je rojen v katerem od znamenj, ki ne pametujejo, ne sodijo, ne kritizirajo, temveč samo poslušajo. In molčijo, kar pomeni, da so vse skrivnosti pri njih varne.

Katera pa so ta?

Riba

Ribe so čudoviti zaupniki, saj so zelo empatične, sočutne in vedno ponudijo čustveno oporo tistim, ki jo potrebujejo. Ker so tankočutne nikoli ne rečejo ničesar, s čimer bi še poglobile stisko nekoga, ki se nanje obrne po pomoč.

Sebičnosti ne poznajo in storijo vse, da bi olajšale zadeve, ponudijo ogromno podpore in za trenutek ali dva celo pozabijo nase. Samo da bi lahko pomagale.

Preberite tudi: Horoskop: tako je, če si v zvezi z moškim, ki je rojen v znamenju rib

Rak

Raki so izjemni poslušalci in vedno ponudijo ramo, na kateri se je mogoče zjokati. Premorejo neizmerno zalogo sočutja in znajo potolažiti.

Rakom je za sočloveka preprosto mar in bi storili vse, da bi se nekdo, ki se k njim zateče v stiski, počutil bolje.

Preberite tudi: Horoskop: tako ljubi moški, rojen v znamenju raka

Devica

Devicam je mogoče vedno zaupati in tisto, kar jim pride na uho, zagotovo ostane pri njih. One znajo poslušati in zmorejo pomagati premostiti stiske, kajti vedno najdejo pravi nasvet ali praktično rešitev.

Na prvi pogled niso sočutne in občutljive, a videz vara, saj razumejo pomen podpore in vselej nekomu, ki mora izliti dušo pustijo, da brez prekinitve pove, kaj ga teži in bremeni.

Preberite tudi: Horoskop: to imej v mislih, če je moški po horoskopu devica

Bik

Biki so potrpežljivi in nikoli ne silijo v človeka, temveč vselej čakajo, da se jim ta odpre ter pove prav toliko, kot si želi zaupati.

Ne sodijo, ne obsojajo, ne skačejo v besedo in ne strežejo z nasveti. Razen seveda, če jih nekdo zanje prosi. In kaj je pri njih prav tako neprecenljivo: vse zaupane skrivnosti so pri njih varne.

Preberite tudi: Horoskop: takšna je ljubezen z moškim, rojenim v znamenju bika

Dvojček

Tudi dvojčki so odlični zaupniki, saj premorejo veliko razumevanja. Res je, da so spretni z besedami, a znajo tudi poslušati in postavljati prava vprašanja, s katerimi nekomu olajšajo prepovedovanje.

Z izbranimi besedami vselej nudijo tolažbo, zagotovijo varnost in podporo, skratka tisto, kar človek tedaj, ko je v zagati ali dilemi, najbolj potrebuje.

Preberite tudi: Horoskop: tako je, če si v ljubeznski zvezi z dvojčkom

Preberite še: Dan s prijateljico odtehta psihoterapevta

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest najprijaznejših astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)