Horoskop: Ta znamenja imajo največ možnosti za zadetek na loteriji

Sreča je na strani pogumnih in tistih, ki so rojeni v nekaterih astroloških znakih.

4.9.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ta znamenja imajo največ možnosti za zadetek na loteriji

Res je, da se vsakomur včasih nasmehne sreča in ga drugič razočara, a za rojene v nekaterih astroloških znakih bi po pisanju Your Tanga zlahka lahko trdili, da so rojeni pod srečno zvezdo in da jim v življenju teče vse kot po maslu. Tako v ljubezni kot na poklicni poti in v igrah na srečo. Kateri imajo največ možnosti za zadetek na loteriji?

Škorpijon

Njim se v življenju res pogosto nasmehne sreča. Lepe stvari se jim dogajajo, ne da bi se za to prav posebej trudili. Oni so tisti, ki na tleh največkrat poberejo 50 evrov, so pri nakupih ob pravem času na pravem mestu ali v nagradi igri zadenejo potovanje na Bahame.

Sicer sami zase ne bi trdili, da imajo posebno srečo. Morda se tega sploh ne zavedajo, a vsekakor ne bi bilo neumno, če bi tu in tam vplačali loto ali kupili srečko. Možnosti za dobitek imajo res velike.

Vodnar

Vodnarji pred vsakim dejanjem preračunajo vložke, tveganje in možnosti za dobiček. Sicer niso naklonjeni stavam, a kadar se jim ponudi priložnost za uspeh ali dobitek, jo zgrabijo z obema rokama. V življenju imajo srečo, res pa je, da so čustveno dokaj zavrti in zato tedaj, ko se jim nasmehne, to le redko pokažejo.

Sreča jih torej ne navdaja s kakšnim posebnim navdušenjem, a nanjo se nedvomno lahko zanašajo. Tudi v smislu igranja takšnih in drugačnih nagradnih ter iger na srečo.

Preberite še: Horoskop: Ti astrološki znaki imajo briljanten um in izjemen smisel za načrtovanje

Strelec

Strelci so med najsrečnejšimi ljudmi v ozvezdju zodiaka. Težko je sicer pojasniti, zakaj je sreča do njih tako radodarna, morda ima prste vmes tudi njihov optimističen pogled na življenje.

Kakorkoli že, nekdo, ki se sprehodi skozi igralnico, na tleh pobere žeton, ga vstavi v avtomat in pobere glavno nagrado, je najverjetneje po horoskopu strelec. Rojeni v tem znamenju zodiaka imajo dovolj sreče, da bi zadeli na lotu in si priigrali toliko denarja, da ne bi vedeli, kam z njim.

Riba

Tudi ribe so med znamenji, do katerih je sreča prijazna in jim lahko igranje na loteriji prinese zajeten kupček denarja, ki pa ga praviloma namenijo pomoči potrebnim, dobrodelnim organizacijam, šolam ali prijatelju v stiski.

Drage ribe, obdržite nekaj zase. Konec koncev si zaslužite, da bi tudi same uživale v sreči, ki vas spremlja.

Devica

Če bi se device zazrle v svoje življenje bi morale priznati, da so v resnici zelo srečne. A ker so preveč analitične in prisegajo na načrte, se na srečo ne zanašajo preveč.

So premišljene, previdne in razumne. Zlasti ko gre za denar, zato ga praviloma ne namenjajo igranju iger, pri katerih ima nekaj tako neoprijemljivega glavno vlogo. Če pa na tleh poberejo srečko ali jim jo kdo podari, obstaja velika verjetnost, da bo na njej dobitna kombinacija.

Priporočamo tudi: 5 znakov, da stojite pred dobro restavracijo in pa Sanjska služba? Buckinghamska palača išče

Preberite še: Kaj lahko vsak dan naredimo za srečo?

Morda vas zanima tudi: Stres je vojno stanje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)