Horoskop: Pet znakov, ki v razmerju radi postavljajo ultimate

Čeprav naj ultimati v zvezi ne bi bili prisotni, nekateri astrološki znaki ne znajo brez njih.

10.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet znakov, ki v razmerju radi postavljajo ultimate

Ultimati in zahteve v razmerju niso zaželeni. Nasprotno, saj z njimi praviloma ena od strani uveljavlja nadvlado, vsiljuje svoje mnenje in zahteve ter si podreja sočloveka.

Vendar nekateri brez vsega tega ne zmorejo, ne znajo ali nočejo. Kateri so tisti astrološki znaki, ki še kako radi postavljajo ultimate? Opozorila prinaša Your Tango.

Oven

Ovni so po značaju burni, ni jih strah ali sram uveljavljati njihove volje in če ne gre drugače, partnerju postavijo ultimat. Kajti z njegovo pomočjo hitro spoznajo, ali je zveza vredna truda ali ne. Saj veste: če kdo ne želi izgubljati časa, je to oven.

In z nekom, ki se z njim ne strinja, se mu postavlja po robu in mu ni pripravljen slediti, oven ne vidi skupne prihodnosti. Dobro se zaveda, da takoj, ko postavi ultimat tvega, da bo zveza šla po zlu, a ker gre za njegovo prihodnost se mu zdi vredno zadeve postaviti na kocko.

 

Lev

Lev je odkrit in ne okoliši. Zlasti ne, ko gre za pričakovanja v razmerju. On ne bo čakal, da se bo partner sam domislil, kaj lev od njega pričakuje, temveč bo z ultimatom to jasno in glasno povedal.

Ni ga strah, kakšen bo odziv, kajti preden na takšen način izrazi zahteve, dobro premisli o vseh možnih scenarijih ter zato noben od njih ni presenečenje. V močni veri vase se zaveda, da bo iz vsakega razpleta potegnil nekaj dobrega.

Škorpijon

Rojeni v tem znaku vedo, kaj v življenju in razmerju hočejo. Vedo pa tudi, kako to doseči ter se v skrajni sili poslužujejo ultimata, s katerim izsiljujejo partnerja.

Skratka, res je, da ga ne postavljajo za vsako ceno, a ko gre za z njihovega vidika resne in pomembne zadeve, ne oklevajo. Čeprav to pomeni, da je na kocko postavljena prihodnost zveze, jih ni strah končnega razpleta ne glede na to, kakšen je.

Dvojček

Če je pri dvojčku kaj kot na dlani, je to dejstvo, da rad postavlja ultimate. Vedno ima na zalogi nešteto idej ter zamisli, v kolikor mu tisti, s katerim deli posteljo in mizo ni pripravljen slediti, ga postavi pred dejstvo: boš šel z mano ali grem sam.

Drži, gre za obliko manipulacije, a na dvojčkove ultimate je mogoče pogledati tudi z druge plati: praviloma se nanašajo na stvari, ki v zvezo prinašajo svežino in dinamiko, brez katerih rojeni v tem znaku ne morejo živeti in tudi njihovim srčnim izbrancem popestrijo življenje. Če so jim seveda pripravljeni slediti.

Devica

Devici ultimati niso tuji. Praviloma se jih poslužuje tedaj, ko se ji zazdi, da razmerje prihaja v ustaljenost in rutino, a za razliko od dvojčkov o vseh možnih razpletih, preden kakšnega postavi, dobro razmisli in pretehta vse možnosti, s katerimi bi lahko priklicala spremembo v zvezo.

Ultimat zato praviloma ni njena prva izbira, a v kolikor vidi, da brez njega ne gre, z njim ne okleva. Poda pa ga šele, ko analizira vsak možen scenarij, razmisli o vseh morebitnih posledicah ter je tako pripravljena nanje, ne glede na to, kakšne so oziroma bodo.

Preberite še: Horoskop: Pet znakov, ki so prepričani, da se jim vedno godi velika krivica

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Zakaj ste tako dober prijatelj (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)