Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so raje samski kot v zvezi

Rojeni v nekaterih astroloških znakih bolj, kot razmerje, cenijo samski stan.

5.1.2022 ob 5:05 | Foto: Profimedia | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki so raje samski kot v zvezi

Čeprav je biti v ljubezenski zvezi za mnoge nekakšen ideal, obstajajo tudi takšni, ki raje ostajajo samski. Nekateri zato, ker jim dolge zveze preprosto ne ležijo, drugi, ker preveč cenijo osebno svobodo, so tudi takšni, ki so preveč izbirčni ali morda preveč negotovi, da bi se spuščali v intimne odnose. Na to, kako močno nekdo ceni samski stan, med drugim vpliva njegovo astrološko znamenje, sledečih pet nedvomno bolj, kot v razmerju, uživajo samski.

Dvojček

Dvojčki so preveč nestanovitni, da bi dolgo zdržali v razmerju. Vsak, ki pozna značaj rojenih v tem astrološkem znaku se zaveda, da se ti v dolgi zvezi ne znajdejo najbolje. To ne pomeni, da si ne želijo intime in bližnjih stikov, a dejstvo je, da jim bolj odgovarjajo ležerni in nezapleteni odnosi.

Vseh obveznosti, ki jih prinaša trajnejši odnos, se hitro naveličajo, hitro se ohladijo, kadar začutijo, da nekdo od njih zahteva preveč.

Ni res, da dvojčki niso sposobni osnovati trajnega odnosa, drži pa, da če niso res prepričani, da bo ta uspel, o tem, da bi ga začeli, sploh ne razmišljajo.

Strelec

Kvaliteta, ki jo rojeni v tem ozvezdju najbolj cenijo, je svoboda. Oni se sicer ne bojijo obveznosti, ki jih odnos prinaša, a vanj so pripravljeni vlagati le, če jim je v njem dano ostati samosvoji in lahko kljub razmerju ohranijo določeno mero neodvisnosti. 

Globoko v sebi si želijo razmerja, tega jih ni ne strah in ne sram priznati, vendar v njem vztrajajo le, če partner z njimi deli interese ter hobije. V nasprotnem primeru raje ostanejo sami.

Vodnar

Vodnar je v razmerju zahteven. Nedvomno je to najbolj samosvoje znamenje, ki rado vse počne tako, kot najbolj odgovarja njemu samemu.

Čeprav so to sočutni in skrbni posamezniki, potrebujejo veliko časa samo zase in trenutke, v katerih se lahko posvečajo le sebi in svojim mislim.

Vodnar ob sebi potrebuje človeka, ki ga popolnoma razume in deli njihov pogled na svet, tega velikokrat ni lahko doseči in če nekdo, rojen v tem znamenju tega ne dobi, pač raje ostane v razmerju z osebo, ki mu pomeni največ, torej s samim seboj.

Riba

Tisto, kar do resne zveze največjo oviro predstavlja za ribe je dejstvo, da so rojeni v tem znamenju preveč negotovi vase, da bi se nekomu resnično predali in mu zaupali svoje občutke.

Velikokrat jih prevzame razmišljanje, da si ne zaslužijo sreče in zadovoljstva v dvoje, bojijo se, da bi jih nekdo na koncu preveč prizadel, preveč pomena pripisujejo malenkostim, kot so kritika in negativne pripombe partnerja in iz strahu, da ne bi bile povsem sprejete, raje razmerja sploh ne začenjajo ali ob prvih neprijetnostih iz njega pobegnejo.

Devica

Devica je, kar zadeva ljubezni, preveč izbirčna. Zelo je kritična do drugih (bolj kot do sebe). V mislih ima popolno sliko razmerja in ko spozna partnerja ter sčasoma ugotovi, da ni tako idealen, kot si je mislila, raje, kot bi kakšno napakico pregledala, dvigne roke nad zvezo.

Če ni popolno,  za devico ni dovolj dobro in ker popolnosti največkrat ni, raje, kot bi bila v zvezi, ostaja samska in še naprej išče idealnega partnerja. Četudi se to iskanje nikoli ne konča, piše MSN.

Preberite še: Horoskop: Sedem vrlin vsakega astrološkega znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh treh znakih so pravi tirani


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)