Horoskop: 5 znakov, ki res nimajo sreče z denarjem

Nekaterim astrološkim znakom denar kaj hitro izpuhti iz rok.

23.9.2022 ob 5:28 | Foto: Nicoleta Ionescu/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 znakov, ki res nimajo sreče z denarjem

Zagotovo vsak stremi k temu, da bi imel dovolj denarja za svoje potrebe. A medtem, ko se nekateri v svetu financ odlično znajdejo, so na drugi strani tisti, ki imajo pri upravljanju z denarjem nemalo težav ali se s financami sploh ne ukvarjajo, posledično jim kaj hitro zmanjka denarja.

Kateri astrološki znaki z njim nimajo ravno sreče, razkriva portal Atma.

Rak

Rak noče služiti na nepošten način in njegov osebni kodeks mu ne dopušča, da bi dobičke koval z goljufijami, nečednimi posli ali z izkoriščanjem.

Še ena lastnost, ki negativno vpliva na njegove prihodke: nima ne moči, ne volje in ne značaja, da bi prevzel katero od vodilnih poziciji na delovnem mestu.

Če k temu dodamo še dejstvo, da vedno rad pomaga ljudem v stiski in da je nagnjen k raznim nezdravim navadam (tudi zasvojenostim), ni čudno, da je na računu večkrat v rdečih številkah.

Tehtnica

Tehtnice rade uživajo v življenju, one cenijo estetske užitke. Po naravi niso materialistke in z denarjem ne ravnajo najbolj spretno, vendar se s tem, da jim hitro polzi iz rok, ne obremenjujejo pretirano.

Srečne so z malo denarja, več kot materialne dobrine jim pomenijo zabava in dobri odnosi z ljudmi, ki jih imajo rade.

"Umetnik mora biti vedno malo lačen," je njihov moto in najbolj so srečne, kadar ustvarjajo lepoto za cel svet, ne pa, kadar imajo polne žepe.

Strelec

Čeprav je strelec sposoben zaslužiti veliko in je v delu dokaj uspešen, do denarja nima ravno najboljšega odnosa.

Vse zasluženo je sposoben v hipu zapraviti, denar brez oklevanja posoja družini in prijateljem, pogosto se zgodi, da na koncu sploh ne ve, kdo je njegov dolžnik.

Ob tem obožuje igre na srečo, kjer lahko veliko dobi, a prav tako lahko veliko izgubi. Vendar strelca to ne potre, saj meni, da si zaradi denarja res ni vredno beliti las.

Vodnar

Vodnar ne živi v skladu s splošnim družbenim prepričanjem, kar pomeni, da zanj denar ni ravno prioriteta. Kreativna duša, kakršna je, se raje posveča drugim dimenzijam življenja.

Osredotočen je na prihodnost, na reševanje širših problematik in vsa sredstva, ki jih z delom pridobi, vlaga v projekte, ki bi človeštvu olajšali življenje.

Nekateri se obrnejo dobro, drugi ne, a ker ni materialist po naravi, se vodnar ob izgubah ne sekira, saj za življenje ne potrebuje veliko.

Riba

Ribe so stalno v finančni stiski. Saj ne, da bi bile lene in ne bi bile sposobne zaslužiti, a živijo z glavo v oblakih in velikokrat preko svojih zmožnosti.

Neredko zamudijo dobre priložnosti na delu in dobre poslovne prilike. Tudi zato, ker menijo, da si ne zaslužijo kaj boljšega, kot imajo.

Obstaja še en razlog, da so ribe pogosto na tesnem z denarjem: ne znajo varčevati. Če jim je nekaj všeč in če trenutno imajo denar (ali si ga lahko izposodijo) to kupijo in jim je vseeno, če zato do konca meseca ne bodo imele za hrano ali če bodo dolga leta odplačevale dolg.

Preberite še: Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: to vam prinaša letošnja jesen (2022)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)