Horoskop: Pet astroloških znakov, ki brez težav pretrgajo vse stike

Rojeni v nekaterih astroloških znakih ne izgubljajo časa s toksičnimi odnosi.

15.8.2020 ob 5:30 | Foto: Aaron Amat/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki brez težav pretrgajo vse stike

V življenju nam poti prekrižajo vsemogoči ljudje z najrazličnejšimi lastnostmi. Z nekaterimi se razumemo, z drugimi ne, tretji nam celo škodujejo. Tako ali drugače. In pametno je z ljudmi, ki ne prinašajo nič dobrega, pretrgati stike in jih za vedno izbrisati iz življenja.

Nekateri tega ne zmorejo ter vztrajajo v toksičnih odnosih. A ti zagotovo niso rojeni v astroloških znakih, ki z njimi ne izgubljajo časa. Kateri za seboj zlahka porušijo vse mostove, razkriva Your Tango.

Oven

Ovni se ne obremenjujejo z ljudmi, ki jim niso všeč. Na prvem mestu so to egoistični posamezniki, katerim je mar zgolj zase in se drugi nanje ne morejo zanašati. Z njimi ovni ne izgubljajo časa. Tako kot tudi ne s posamezniki, ki jih vedno znova razočarajo ali jih izdajo.

Morda odpustijo prvič, drugič, zagotovo pa ne tretjič. In ko se oven odloči, da bo z nekom pretrgal vse stike, ni poti nazaj.  Kajti sam drugih nikoli ne bi namenoma prizadel in ne dovoli, da bi kdo prizadel njega. Ljudje, ki jim ni mogoče zaupati, v življenju ovna nimajo prostora.

Bik

Biki z nekom, ki jih izkorišča, z njimi manipulira, jih podcenjuje ali žali, prej ali slej pretrgajo vse vezi. Res je, da se to ne zgodi iznenada in da se rojeni v tem znamenju dolgo odločajo, preden storijo odločilni korak, a ko enkrat prestopijo mejo, se nikoli ne vračajo.

Trmasti biki imajo svoja načela in prepričanja, ki jim ostajajo zvesti. Kadar jih nekdo zavedno ali nezavedno krši, se od njih oddaljijo v vseh pogledih: čustveno in fizično. In ko se to zgodi, je odločitev nepreklicna ter dokončna.

Lev

Levi vedno težijo k najboljšemu, najlepšemu in najprijetnejšemu. Da bi to dosegli, se morajo obdati s pravimi ljudmi, kar pomeni, da premišljeno izbirajo krog, v katerem se gibljejo.

V njem zagotovo ni posameznikov, ki imajo na njihovo življenje in dejanja slab vpliv. Prav nobenega smisla ne vidijo v druženju z nekom, ob katerem bi nesposobni ali nemoralni izpadli sami.

Da bi sebe zavarovali pred tem, takšne posameznike preprosto izločijo iz svojega življenja. Če to pomeni, da se njihov krog prijateljev drastično zmanjša, jih ne skrbi. Levi so raje sami, kot v slabi družbi.

Škorpijon

Priti v ozek krog prijateljev škorpijona je kot priti v najboljši klub v mestu. Pred njegovimi vrati je vedno gneča, a skoznje uspe le redkim.

Škorpijoni skrbno izbirajo tesne prijatelje in tisti, ki jih rojeni v tem znamenju vzamejo za svoje, bi morali biti počaščeni. A to, da se nekdo škorpijonu približa ne pomeni, da mu bo vedno ostal blizu. Zaupanje in prijateljstvo on jemlje smrtno resno in tisti, ki ju ne, nimajo v njegovem življenju česa iskati.

Kar pomeni, da če jih nekdo izda, prizadene ali razočara, izgubi častni položaj. Ne samo to, izgubi pravico, da bi se družil z nekom, ki je rojen v ozvezdju škorpijona. Hitro in za vedno.

Vodnar

Vodnarji vedno iščejo družbo posameznikov, ki so pripravljeni na nove doživljaje ter avanture, jih povsem sprejemajo in razumejo.

Ne prenesejo pa dveh vrst ljudi: nesramnih in dolgočasnih. S takšnimi nočejo imeti nobenega opravka in če se izkaže, da nekdo, ki so mu dali priložnost, premore ti lastnosti, z njim hitro prekinejo vse stike.

Raje namreč sedijo sami doma, kot bi se družili s človekom, katerega značaj jim ne odgovarja. Z njim pretrgajo vse stike ter jasno in glasno pojasnijo svojo namero ter končni korak.  Da si slučajno ne bi kdo razbijal glave in iskal odgovor na vprašanje, zakaj se nekdo, ki je rojen v ozvezdju vodnarja, nič več ne oglasi.

Preberite še: Šest tipov žensk, od katerih moški bežijo (čisto vsakič)

Morda vas zanima tudi: Ti ljudje vam najpogosteje lažejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)