Horoskop odkriva: S tem astrološkim znakom vam je usojen najboljši seks

Eksplozijo strasti in poplavo vročih občutkov vam obljublja ljubimec v pravem astrološkem znaku.

28.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop odkriva: S tem astrološkim znakom vam je usojen najboljši seks

Dober seks je povezan z občutki pripadnosti, naklonjenosti ter seveda s pravo kemijo in močno strastjo.

Očitno pa tudi z astrološkim znakom. Kajti kot navaja The Sun, ni vseeno, v katerem znaku je rojen vaš ljubimec. Drži, da to ni pravilo, a kljub temu poglejte, s katerim astrološkim znakom vam je usojena najboljša seksualna izkušnja.

Ovnu z levom

Strastni in nepotrpežljivi ovni so takšni tudi v postelji. Oni v odnosu in v seksu iščejo predvsem zabavo, pričakujejo pravo akcijo ter ne nežnega ljubljenja. Vse, kar hočejo, hočejo takoj.

Seksualno so najbolj kompatibilni s ponosnim levom, saj je med tema znamenjema vedno prisotna močna kemija.

Dvojčku z devico

Za dvojčke seks ni zgolj telesni akt in za kvalitetno spolno izkušnjo potrebujejo mentalno stimulacijo. Oni obožujejo poredne pogovore, razglabljanje o fantazijah, izmenjavo idej.

Najbolje se ujemajo z devicami, kajti obema znakoma vlada Merkur in zato jima tako v intelektualnem kot v verbalnem in seksualnem smislu nikoli ni dolgčas.

Raku z ribo

Raki prisegajo na občutek varnosti in stabilnosti. Njihova intima izhaja iz čustvene povezanosti in le, kadar je v razmerju ta prisotna, lahko resnično uživajo v spolnosti.

Čeprav so po naravi sramežljivi, se trudijo ugoditi partnerju in so seksualno najkompatibilnejši z nežnimi, sanjavimi ter prav tako empatičnimi ribami.

 

Levu z ovnom

Rojeni v ozvezdju leva premorejo ogromno šarma in strasti, v seksu so inovativni ter s tega vidika cvetijo v družbi dinamičnega, eksplozivnega ovna.

Vendar pozor: dober seks ne pomeni vedno dobrega razmerja, kar dokazujeta lev in oven. Dolga zveza teh dveh znamenj je pogosto nemogoča.

Devici s kozorogom

Čeprav so device na videz hladne in zadržane, se med rjuhami sprostijo in so vedno pripravljene na premikanje meja.

Res pa je, da dober seks okušajo le v stabilnem odnosu, ki ga zlahka osnujejo ob kozorogu. Z njim se močno privlačijo na seksualnem in na vseh drugih nivojih razmerja.

Tehtnici z vodnarjem

Za pravo razpoloženje tehtnice potrebujejo dvorjenje, laskanje in zapeljevanje. Vse to je v očeh rojenih v tem znaku pogoj za popolno seksualno atmosfero.

Vodnar zna z besedami in na druge domiselne načine v tehtnici prebujati najgloblje strasti. Zato se romantične tehtnice v postelji najbolje ujemajo z njim.

Škorpijonu z dvojčkom

Rojeni v škorpijonu slovijo po močnem libidu. Prezirajo rutino in najbolj jim odgovarja dinamičen partner, ki premore nemalo norih domislic in idej, ima rad adrenalinske izzive, seks na neobičajnih mestih, nore poze …

Ni torej dvoma, da se seksualno najbolj ujemajo z dvojčki, ki so polni presenečenj ter strasti.

Strelcu s strelcem

Kadar je strelec v postelji z drugim strelcem, mora priznati, da je deležen izkušnje, kakršne še ni bil in je ne bo nikoli pozabil.

Partnerja zna zadovoljiti, saj mu zagotavlja prav tisto, kar od njega pričakuje in dobrega seksa, kadar se združita dva strelca, zagotovo ne manjka.

Kozorogu z bikom

Kozorogi so na pogled zadržani in nezainteresirani, a v postelji je zgodba povsem drugačna. Tedaj se spremenijo v bombice strasti z neizmerno energijo.

Privlačijo jih inteligentni, vzdržljivi posamezniki, ki znajo zapeljevati z besedami in dejanji, spolno pa se najbolje ujemajo z rojenimi v ozvezdju bika, s katerimi tvorijo resnično čustveno vez, kar je v njihovih očeh pogoj za dober seks.

Vodnarju s tehtnico

Težko je odkriti, kaj v postelji pričakuje vodnar, saj je vsak, rojen v tem znaku, zgodba zase. Dejstvo pa je, da vsi premorejo močan libido, za prebujanje katerega je nepogrešljiva mentalna stimulacija in velika mera zapeljevanja v obliki taktik, ki za druge mejijo že na perverznost.

Tehtnica vse to zmore in zna, zato se vodnar med rjuhami najbolje ujema z njo.

Ribi z rakom

Rojeni v znamenju ribe obožujejo igre dominacije in podrejanja, prav tako jim niso tuje fantazije.

Dlje, kot so z nekom v odnosu, bolj se sprostijo in uživajo v njim ljubih spolnih praksah, najbolj pa med rjuhami uživajo z rakom, saj z njim tvorijo odlično kombinacijo. V postelji ter zunaj nje.

Preberite še: Horoskop: Rojeni v teh 3 astroloških znakih delijo najboljše poljube

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki se najtežje zaljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)