Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znakih ves čas dvomijo, skoraj nikomur ne zaupajo in ne padajo na lep nasmeh.

13.9.2022 ob 8:20 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: največji ciniki med astrološkimi znaki

Če bi za nekatera znamenja lahko trdili, da so kar malo naivna in preveč zaupljiva, so na drugem bregu znaki, ki slovijo po svoji nejeveri in velikokrat ciničnemu pogledu na svet.

Katerih ni lahko prepričati in očarati, razkriva portal Your Tango.

Škorpijon

Nezaupljivi škorpijoni verjamejo, da jim drugi lažejo, jih zavajajo in jim prikrivajo pravo resnico. Cinični so do takšne mere, da so prepričani, da bo druga stran lagala, preden ta sploh odpre usta.

Le težko z nekom najdejo skupen jezik in ga spustijo v svojo bližino. Prav v tem tiči odgovor na vprašanje, zakaj imajo škorpijoni tako malo prijateljev.

Bik

Če bik v nekaj ne verjame, ga ni mogoče prepričati, da bi spremenil mnenje. In veliko je stvari, v katere nekdo, rojen v tem znaku, ne verjame.

Zemeljsko znamenje za vse, o čemer se govori, hoče dokaze. Če dokazov ni, nekaj zanj ne obstaja. Teorije zarot, nadnaravni pojavi, magične in sposobnosti pri posamezniku so za bika preprosto pravljice.

Tudi, kar zadeva odnosov, nekdo res dober bikov prijatelj lahko postane šele, ko z dejanji dokaže, da si ta položaj zasluži.

Kozorog

Še eno zemeljsko znamenje, ki stoji z nogami trdno na tleh in potrebuje veliko časa, da nekomu zaupa ter mu verjame. Kozorogi v ljudeh velikokrat vidijo le najslabše in težko jih je prepričati, da vsi vendarle nimajo slabih namenov in skritih motivov.

Rojeni v tem znaku so po naravi pesimisti, ženejo jih lastni motivi in čeprav drugim vedno radi pomagajo, sami težko prosijo za pomoč, saj jih je strah, da pomoč drugih ne bi bila iskrena in bi zanjo morali preveč drago plačati.

Devica

Device so cinične v tolikšni meri, da njihov pogled na svet vpliva celo na dojemanje lastnega jaza. Ne znajo sprejemati komplimentov, ignorirajo očesni stik in pogosto s svojim obnašanjem tistega, ki jim nameni pohvalo, spravijo veliko zadrego.

Device je pač težko očarati, kajti na vse gledajo skozi cinične oči, zaradi strogih kriterijev pa svojih (in dosežkov drugih) ne priznavajo ali jih sploh ne opazijo, zato ni nič čudnega, da se jim vsi pozitivni odzivi okolice zdijo nepristni in zlagani.

Riba

Nihče ni najbolj srečen, kadar mu drugi govorijo, da bi se moral več smejati, a prav ribe pogosto slišijo ta nasvet. Saj ne, da se ribe ne bi smejale, vendar to počnejo le, kadar imajo res dober razlog.

Prav zato ljudem, ki jim nasmeh pogosto krasi obraz, ne zaupajo najbolj, saj so prepričane, da je nasmeh velikokrat lažen in zaigran z namenom, da bi jih prepričal v nekaj, kar ni v skladu z resnico.

Preberite še: Horoskop: to vam prinaša letošnja jesen (2022)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: površni znaki, ki padajo na lep videz


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)