Horoskop: To astrološko znamenje premore največ dobrote

Eno od astroloških znamenj glede dobrote res izstopa.

6.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To astrološko znamenje premore največ dobrote

Osebe, rojene v določenem znamenju, navdušujeta ravnotežje in simetrija. Težijo k skladnosti in se izogibajo situacijam, v katerih bi se morale postaviti na eno stran.

Vse to in še več velja za tehtnice.

Tehnica je prvo jesensko znamenje. V njem so rojeni vsi, ki so na svet prijokali od 24.9. do 23.10. Po naravi so to mirni posamezniki, ki niso naklonjeni sporom, katerim se izogibajo za vsako ceno. So zelo čustveni, šarmantni in intuitivni.

V družbi so priljubljeni, saj so simpatični in nekoliko skrivnostni. Res je, da so pri sprejemanju odločitev neodločni in se težko ter dolgo odločajo, vse to zato, ker se zavedajo, da vsaka odločitev prinaša pozitivne ter negativne posledice. A čeprav so oklevajoči, tedaj, ko so postavljeni pred dejstvo, brez težav prevzamejo vodilno vlogo in s svojim šarmom druge pritegnejo k sodelovanju z njimi.

Tehtnice so utelešenje Yin in Yanga. Njihova osebnost je namreč čudovita mešanica racionalnega ter čustvenega sveta.

 

Družabni metuljčki

Ne marajo samote, to so družabni posamezniki, komunikativni in so radi vselej obkroženi z ljudmi: člani družine, prijatelji ali popolnimi neznanci. Premorejo karizmo, s katero v svoj krog brez težav privabijo množice. Zlahka se sicer pridružijo takšnim in drugačnim razpravam, v katerih izražajo mnenje, a kadar spoznajo, da so bili v zmoti, to priznajo. Včasih svoje stališča zamolčijo zgolj zato, da ne bi izzvali prepira.

Tehtnice so zračno znamenje, navdih najdejo v knjigah, zanimivih diskusijah in prav takšnih ljudeh. Vedo, kako se sprostiti, si odpočiti in se zabavati, vendar resno jemljejo svoje delo. So namreč marljive, natančne in, ko gre za resne stvari, resne.

Rojeni v tem znamenju so po naravi esteti: radi imajo lepe, zanimive in tudi drage stvari. Veliko dajo na zunanji videz, zlasti na pričesko in vedno delujejo mladostno. Vselej pustijo vtis urejenosti ter negovanosti.

Esteti po naravi

Tehtnice uživajo obkrožene z umetnostjo, glasbo in vsem lepim, kvaliteta je zanje na prvem mestu. Praviloma so zaposlene v kreativnih poklicih, vzdušje na delovnem mestu je zanje zelo pomembno, včasih celo pretehta, ali bi sprejele delo ali ne.

Rade imajo denar. Kajti ta jim omogoča, da si lahko privoščijo vse, kar jim je všeč. A ne glede na to, kako močno si želijo bogatih zaslužkov, nikoli pri doseganju teh ne bi škodovale drugim. Kajti tehnice so po srcu dobričine, premorejo veliko sočutja do ljudi in živali ter so po svojih močeh vselej pripravljene pomagati.

Najsrečnejše so, kadar okoli njih vladata skladnost in harmonija ter so vsi, ki so jim blizu, zadovoljni in srečni, piše Atma.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki le stežka prosijo za pomoč

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh 3 astroloških znakih ne poznajo obupa


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)