Horoskop: Najdominantnejše ženske zodiaka (z njimi ni šale)

Poglejte, v katerih astroloških znakih so rojene ženske, ki v odnosih vedno prevzamejo glavno vlogo.

12.7.2022 ob 8:57 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najdominantnejše ženske zodiaka (z njimi ni šale)

Čeprav naj bi bil intimen odnos zveza med dvema enakovrednima partnerjema, je resnica največkrat drugačna: praviloma ima en več besede od drugega. Ali je to ona ali on, je odvisno tudi od tega, v katerih astroloških znakih sta rojena.

Ženske v sedečih se ne pustijo nadvladati, saj so po naravi dominantne in vselej prevzamejo glavno vlogo. O katerih je govora, razkriva Pink Villa.

Oven

Rojene v tem astrološkem znaku so zelo odprte, odkrite in neposredne ter vedno brez dlake na jeziku povedo, česa si želijo, kaj pričakujejo in česa ne marajo. Skratka izrazijo vse, kar jim leži na duši.

Zato ni čudno, da sodijo med dominantne znake. Kajti ne samo, da povedo kaj in kako so si nekaj zamislile, pričakujejo še, da bodo njihove besede brezpogojno upoštevane.

Lev

Levinje so rojene vodje in v odnosih, naj bo službenih, prijateljskih ali intimnih, prevzamejo glavno besedo. One pričakujejo, da se bodo zadeve odvijale tako, kot se jim zdi prav, ugovorov praktično ne prenašajo in če jim kdo ali kaj prekriža načrte, postanejo agresivne.

Levinje delajo po svoje in se pri tem ne ozirajo prav veliko na občutke druge strani.

Škorpijon

V ozvezdju škorpijona rojene dame so neverjetno strastne, a tudi dominante in pričakujejo, da se bo vse odvijalo po njihovih načrtih.

Za uresničevanje osebnih ciljev so pripravljene storiti vse, prav tako so pripravljene storiti vse za uspeh zveze. To med drugim vključuje vzemanje vajeti v svoje roke. Ugovorov in kritik, pa naj bodo še tako upravičene, praktično ne prenesejo.

Strelec

Tudi ženske, ki so rojene v znamenju strelca, brez težav prevzemajo pobudo in sledijo svojim ciljem, potrebam ali nameram.

Svojo dominanco v razmerju največkrat izražajo z nadzorovanjem drugih in z uveljavljanjem svoje volje, ki temelji predvsem na ohranjanju osebne svobode. Strelke te ne bi dovilile ovirati za nobeno ceno.

Preberite še: Horoskop starih Indijancev: goske so močne, volkovi odlični ljubimci

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 3 znaki, ki zlepa ne prosijo za pomoč


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)