Horoskop: Najboljši prijateljski pari med astrološkimi znaki

To, kako tesen prijateljski odnos osnujete z nekom, je odvisno tudi od vašega in njegovega astrološkega znaka.

10.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najboljši prijateljski pari med astrološkimi znaki

Prijateljstvo je čudovit odnos, v katerem vsak najde veliko zabave, razumevanja in tudi tolažbe. Pravi prijatelji so neprecenljivi in vsak stremi k temu, da bi ob sebi imel ljudi, ki bi jim lahko podelil ta častni naziv ter jim vse vračal v enaki meri.

Kateri pari astroloških znakov pa oblikujejo najtesnejša prijateljstva? Takole pravi Thoughcatalog.

Dvojček in vodnar

Veliko mentalne stimulacije, neizmerna želja po osvajanju novih znanj in nabiranju novih izkušenj, vse to in še več je skupno rojenim v teh dveh astroloških znakih, zato ni čudno, da se odlično ujemajo ter snujejo dolga, trdna in bogata prijateljstva.

Bogata predvsem v smislu izkušenj, avantur ter miselnih izzivov. Brez zadržkov bi lahko rekli, da dvojček in vodnar drug iz drugega znata potegniti le najboljše.

Kozorog in devica

Prizemljeni, delavni in k ciljem usmerjeni znamenji, ki prisegata na trud ter disciplino. Delita si podobne vrednote, rojeni v obeh so zanesljivi, premorejo visoko etiko in moralo ter podoben smisel za humor.

Zdi se, da sta si kozorog in devica skoraj preveč podobna, da bi lahko skozi življenje krmarila kot nerazdružljiva prijatelja, pa vendar drug drugemu nastavljata ogledalo in všeč jima je tisto, kar vidita v njem. Dejansko za ta prijateljski par ni meja. Devica in kozorog zmoreta doseči vse. Drug ob drugem.

 

Riba in rak

Obe znamenji sta čustveni in romantični. Obe premoreta neizmerno veliko sočutja, razumevanja ter sta pripravljani priskočiti na pomoč. Drug drugemu in ljudem v stiski.

Vse to pomeni, da se riba in rak odlično razumeta. Včasih celo brez besed. Ni ju strah čustev, pa naj bodo negativna ali pozitivna, brez zadržkov jih izražata ter tudi poslušata in zato osnujeta odnos, v katerem se oba počutita povsem sprejeta, varna ter razumljena.

Strelec in oven

Optimistični, energični in dinamični znamenji življenje zajemata s polno žlico. Rojeni v teh dveh znakih so vedno pripravljeni na nove podvige, vselej v gibanju in jih ni strah tveganja.

Njim ni nikoli dolgčas, če ne drugače, se zabavajo s humorjem, ki je še ena, strelcu in ovnu skupna vrlina. Poležavanje pred televizijo pri njiju nikoli ne pride v poštev. Ne, pri njiju je vselej akcija, akcija, akcija.

Tehtnica in lev

Obema znamenjema pritiče sloves družabnosti. Rojeni v obeh znakih se radi gibljejo v množicah, blizu so jim zabave, hkrati od okolice pričakujejo veliko odobravanja, hvaljenja in občudovanja.

Res je, da radi stopajo po drugačni poti od večine, neredko tudi za to, da nase pritegnejo veliko pozornosti. Lev in tehtnica se odlično znajdeta v središču dogajanja in jima ni nerodno, kadar so vse oči uprte vanju. Nasprotno.

Hkrati s svojim pristopom do življenja drug drugega spodbujata in si vlivata samozavest ter zato osnujeta tesno prijateljsko vez, v kateri oba dobita vse, kar pričakujeta od bližnjega.

Škorpijon in bik

Nekoliko skrivnostni znamenji, ki uživata v samoti, kljub temu pa sta drug drugemu odlična družba.

Rojeni v obeh znakih so zvesti, predani ter hkrati prizemljeni in si nudijo močno čustveno oporo. Večkrat živijo v svojem svetu, v katerem dosegajo cilje, s katerimi se sicer radi pohvalijo, a se zavedajo, da so uspehi namenjeni zgolj njim samim.

Škorpijon in bik sta čudovita prijatelja, medsebojna podpornika in zaupnika. Njun odnos je tesen in neuničljiv, a to le redki redki opazijo, saj se  raje držita zase in se ne pojavljata prav pogosto na družabnih dogodkih.

Preberite še: Horoskop: Kateri je najbolj in kateri najmanj priljubljen astrološki znak

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Spoznajte dva najbolj konfliktna in dva najbolj miroljubna znaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)