Horoskop: Kdo med karanteno uživa in kdo najbolj trpi (glede na znak)

Razmere niso rožnate in vsako astrološko znamenje se med karanteno obnaša po svoje.

27.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kdo med karanteno uživa in kdo najbolj trpi (glede na znak)

Koronavirus nas je zaprl v stanovanja in nas obdal z ozkim krogom ljudi. V nastali situaciji se vsako astrološko znamenje obnaša drugače.

Kaj posamičnim povzroča največ težav, katera v karanteni prav nič ne pogrešajo in kako si krajšajo čas, razkriva portal Motif.com.

Oven

Oven je individualist. Zato mu dejstvo, da je odrezan od prijateljev in znancev, ne povzroča preglavic. Tisto, kaj rojeni v tem znamenju med karanteno najbolj sovražijo, je umirjen način življenja in pomanjkanje akcije.

Oven ne more biti prav dolgo pri miru, zato ukrepa po svoje: ob vsaki priložnosti se poda na kolo in odpelje po strmi poti, obuje superge in se odpravi na tek ali zgolj na sprehod v bližnji gozd. Skratka, zna poiskati načine, s katerimi tudi v krizni situaciji razmiga svoje telo. Brez tega pač ne more živeti.

Bik

Bika stanje, ki je nastalo, ni presenetilo. Ne, on se je nanj dobro pripravil, pravočasno založil shrambo z živili, kopalnico s pripomočki, seveda ni pozabil na goro toaletnega papirja. Organizirani bik je poskrbel, da ima tudi v času izolacije vse na dosegu roke in pod nadzorom.

Mu je dolgčas? Ni, v resnici prav uživa v mirnem preživljanju časa znotraj štirih sten, ko pa zadeve vendarle postanejo malce preveč umirjene, pospravi omaro z oblačili ali živili ter je pomirjen ob dejstvu, da ima na zalogi še dovolj tune in krompirja.

Dvojček

Družabni metuljček še kako pogreša klepete s prijatelji in zabave ob koncu tedna. Za stike z zunanjim svetom poskrbi s pomočjo sodobne tehnologije, a preden z nekom, ki bi ga rad slišal ali videl naveže stik, dodobra preveri najnovejše informacije.

Ne samo zato, ker želi biti vselej na tekočem z najnovejšimi podatki temveč tudi, ker hoče ob vsakem stiku z zunanjim svetom v pogovoru prevzeti glavno besedo in dokazati, da ima on glede dogajanja doma ter po svetu največjo zalogo svežih novic.

 

Rak

Ostati v zavetju doma je za raka super. On pač obožuje svoj dom, zlasti, če je v njem obdan z ljudmi, ki mu največ pomenijo.

Povsem se vživi v svojo vlogo skrbnika: kuha, peče, razvaja, skrbi za vse ostale in seveda zase, zato za nobeno ceno ni pripravljen kršiti pravil ter tega ne dopušča nikomur, ki je pod njegovim okriljem.

Lev

Dramatični lev tudi iz karantene naredi zgodbo, v kateri se vse vrti okoli njega. Skrbi, da so vsi, ki so mu blizu, na tekočem z vsem, kar se dogaja, prevzame vodenje gospodinjstva in uveljavlja stroga pravila, katerih si nihče ne drzne prekršiti.

Kajti z levom nikoli, zlasti pa v kriznih razmerah, ni šale.

Devica

Devica je presrečna, da si končno vsi umivajo roke, čistijo telefone in še na druge načine dosledno skrbijo za svoje zdravje.

Tudi ona ne počiva: čisti, razkužuje, ureja, pospravlja, kritizira in pogosto z nasveti, zapovedmi in pravili že kar malo pretirava. Čisto v slogu device.

Tehtnica

Za tehtnico je karantena z eno besedo grozna. Družabno znamenje pogreša pristne stike, vsakodnevne aktivnosti in bi, če ne bi bilo sodobne tehnologije, še bolj trpela.

Na srečo lahko s pridom izkorišča neštete aplikacije in pripomočke, da ohranja stike in vse obvešča, kako se počuti sama. Tudi to, da se z njo ukvarjajo drugi, je namreč zanjo zelo pomembno.

Škorpijon

Družbena izolacija rojenim v tem znaku ne povzroča težav. Kajti tedaj, ko škorpijona zagrabi panika (kot denimo sedaj) je vse, kar potrebuje, odmik in sproščanje.

Dom, v katerem ga nihče ne vidi, opazuje in sodi, mu nudi nešteto priložnosti za to, da se s krizo sooča na svoj način.

Strelec

Upornika še kako mika, da bi prekršil pravila, ki trenutno veljajo. Karantena je zanj neznosna, on bi šel ven, potoval, obiskoval nove kraje in nepošteno se mu zdi, da je za vse to prikrajšan.

A ker se zaveda, da tako pač mora biti, se zaposli drugače: načrtuje potovanja, ki mu bodo na voljo po koncu karantene ali obuja spomine na tiste, ki so že za njim. Ter se večkrat, kot sicer, odpravi v naravo. Tam vsaj nekoliko začuti svobodo, ki jo tako pogreša.

Kozorog

Kozorog je še eno znamenje, ki se je na zadeve dobro pripravilo in ima načrt, ki mu v času karantene zavzeto sledi. Založen z vsemi pripomočki in obkrožen z bližnjimi čaka, da vse skupaj mine, upošteva pravila in se na vse pretege trudi, da ne bi preveč trpelo njegovo delo ter s tem zaslužek.

Domiselni kozorog že najde način, da se kriza v njegovo denarnici ne bi preveč poznala.

Vodnar

Prepričan, da je vse skupaj velika zarota, za nastalo situacijo išče krivca, prebira zapise, ki odstopajo od uradnih informaciji in napleta zgodbice o tem, kako bodo ostali prepozno spoznali, da so zgolj lutke v rokah velikih.

Le on, ki se tega zaveda, jo bo na koncu dobro odnesel. Ker bo našel način, s katerim se bo izognil posledicam. Ter se smejal vsem, ki se iz njegovih teorij norčujejo sedaj.

Riba

Ribe ostajajo pozitivne. Sočustvujejo z drugimi, skušajo pomagati po najboljših močeh in širijo pozitivno energijo. Tudi, če so v karanteni same, jim ni hudega.

Meditacija v tišini, ustvarjanje v miru in poslušanje mirne glasbe niso dejavnosti, ki bi jih lahko opravljali v pisani družbi. Ker ribe v njih uživajo, uživajo tudi v izolaciji.

Preberite še: Horoskop: Zakaj ste tako dober prijatelj (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: 2020: To bo Lunino leto velikih priložnosti in novih začetkov 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)