Horoskop: Vaše vrline, ki jih drugi cenijo, vi pa nanje prevečkrat pozabite

Vsak premore določene kvalitete in vrline in vsak na tisto, kar mu drugi štejejo v prid, včasih malo pozabi.

2.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Vaše vrline, ki jih drugi cenijo, vi pa nanje prevečkrat pozabite

So lastnosti in kvalitete, ki jih drugi opazijo hitreje kot tisti, ki jih poseduje. Ljudje smo pač takšni, da radi spregledamo stvari, ki nam v življenju pomagajo ter nam štejejo v prid, pozornost velikokrat posvečamo napačnim malenkostim ter se po nepotrebnem obremenjujemo in pozabljamo, kaj je res pomembno.

Na kaj pa največkrat pozabijo rojeni v različnih astroloških znakih? Takole vsakega posameznega opominjamo danes. 

Oven

Vse prevečkrat pozabljate, da ste močna oseba. Vojščak. Bojevnik. V življenju ste premagali že nešteto ovir in morali bi biti ponosni nase. Morda res še niste povsem prepričani, kakšen je vaš naslednji cilj, a nobenega dvoma ni, da ga boste s svojo močjo ter vztrajnostjo dosegli.

Bik

Največkrat pozabljate, da jutri ne bo konec sveta. Če bi vsaj včasih pomislili na to, bi vedeli, da vam ni treba vsega postoriti prav to sekundo. Ni vam treba vedno hiteti iz opravila v opravilo. Lahko se malo ustavite. Sprostite se in zadihajte.

Dvojček

Pozabljate, da delo ni vse. Res je, da se z njim ukvarjate večino dni v tednu, a ne sme zaposlovati čisto vseh vaših misli in dejanj. V življenju so pomembne tudi druge stvari, na katere bi se morali osredotočiti. Ne dopustite, da bi kariera pobrala vse vaše moči.

 

Rak

Vse prevečkrat pozabljate na to, koliko je ljudi, ki vas imajo radi. Vedno tekate naokoli, pomagate prijateljem, skrbite za družino in ob strani puščate sebe ter svoje občutke. Ustavite se malo in dovolite vsem, ki vas imajo radi, da vam pokažejo, da ste tudi vi posebni in da si zaslužite pozornost. Cenijo vas, čeprav vi tega velikokrat ne opazite.

Lev

Pozabljate, da vam ni treba biti popoln. Čisto nič ne bo narobe, če boste kdaj priznali, da ne zmorete več, da se vam je nekje zalomilo in da potrebujete malo pomoči. Nihče vas ne bo zato obsojal ali krivil. Nasprotno, v očeh drugih boste izpadli veliko bolj človeški kot ste, kadar se skrivate za masko popolnosti.

Devica

Vse prevečkrat pozabljate, da življenje ni tekmovanje z drugimi in ne s samim seboj. Čudovito je, da hočete postati vedno boljši in boljši, a dojemite že, da niste vselej na tekmi, kjer morate premagati konkurenco. Nič ni narobe, če vas kdo včasih prekosi ali če ste včeraj postorili več, kot vam je uspelo danes. To je povsem sprejemljivo.

Tehtnica

Pozabljate, da prijaznost ni vedno najboljša pot. Včasih je treba jasno in glasno pokazati ali povedati, kaj hočete. Kdaj pa kdaj morate nastopati malo bolj agresivno in se postaviti za svoj prav. So trenutki, ko je treba pozabiti na prijaznost in pokazati tudi, da se znate in zmorete boriti zase.

Škorpijon

Pozabljate, da niso vsi, ki vas obdajajo, zlonamerni in nepošteni. Mogoče menite, da s tem, ko sumite domala vsakogar, sebi ter tistim, ki jih želite zaščititi, delate uslugo, a v resnici ste krivični do ljudi, ki se vam hočejo približati brez skritih namenov in temnih scenarijev.

Strelec

Pozabljate, da ste za svoje življenje in za svojo usodo odgovorni sami. Če je nekdo do vas nesramen in neprijazen, ga ni treba prenašati. Če vas delo ne osrečuje, lahko poiščete drugega. Vaše življenje je v vaših rokah in vaša sreča temelji na odločitvah, ki jih sprejemate sami.

Kozorog

Pozabljate, da zaradi pretirane strogosti do sebe ne boste pri nikomur dobili dodatnih točk. Nihče vas zato ne bo cenil in spoštoval bolj, boste pa vi zaradi previsokih meril do sebe vse bolj nesrečni in žalostni. Prav tako bi lahko v življenju včasih ubrali nekoliko zanimivejšo pot.

Vodnar

Pozabljate, da trenutno stanje ne bo trajalo večno. Občutki, ki vas prežemajo, so le trenutni. Ne bodo se nadaljevali v naslednji teden, mesec ali celo leto. Zadeve se bodo izboljšale. Brez dvoma.

Riba

Pozabljate, da vam nihče ne dolguje ničesar. Nikomur ni treba do vas biti prijazen, čeprav ste vi prijazni do vseh. Vi lahko vplivate na svoje obnašanje, ne morete pa vplivati na obnašanje ljudi, s katerimi prihajate v stik. Prijazni ste, ker vas to osrečuje in je v vaši naravi, ne pa zato, da bi dobili nekaj v zameno.

Povzeto po Thoughtcatalog

Priporočamo še - Izpoved bralke: Bili naj bi par, a sva bolj sestri kot ljubimki

Preberite še: Horoskop: Šest, v razmerju najnapornejših astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kvaliteta, zaradi katere oven, bik, dvojček ter ostala znamenja blestijo v postelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)