Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)

Poglejte, za kakšne moške ste zaradi astrološkega znaka najbolj zanimivi in privlačni.

27.1.2022 ob 6:26 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)

Devicam se le težko uprejo moški, ki na prvo mesto postavljajo inteligenco, ovnicam junaki, ki prisegajo na adrenalinske podvige, bikice privlačijo moške, ki se radi razvajajo. Kaj pa vsa ostala znamenja? Takole na vprašanje, kakšni moški se vam ne morejo upreti, odgovarja Atma.

Oven

Ovnice ste najbolj zanimive za moške, ki prisegajo na adrenalinske podvige, stalno akcijo in potovanja. Ker ste zelo radožive in vselej v gibanju, so ob vas najsrečnejši tisti, ki z vami delijo ljubezen do dinamičnega načina življenja.

Bik

V bikice se najpogosteje zaljubijo moški, ki imajo radi udobje ter ugodje, hkrati pa ob sebi nekoga, ki je samozavesten in prepričan vase. Takšni junaki namreč znajo ceniti vaše kvalitete, kot sta skrbnost, sproščenost ter popolna predanost.

Dvojček

Dvojčice ste zanimive za impulzivne, razigrane in včasih malo otročje moške, ki so vedno pripravljeni na nove izkušnje in so vselej naklonjeni premikanju meja. Vedo namreč, da jim ob vas ne bo manjkalo zabave.

Rak

Rojene v tem znaku ste izjemno zanimive za pripadnike močnejšega spola, ki v življenju najbolj cenijo ljubezen ter nežnost. Bolj, kot fizičnemu videzu in materialnemu statusu, se posvečajo čustvenemu vidiku osebnosti.

Lev

Levinje ste včasih malo ošabne, prepričane vase in privlačne celo tedaj, ko z razmršenimi lasmi v pižami hodite po stanovanju. Ne morejo se vam upreti moški, ki ob sebi pričakujejo samozavestno in vase prepričano partnerko ter so prav takšni tudi sami.

Devica

Rojene v znamenju device najhitreje osvojite moške, ki so jim najbolj pomembni inteligenca, lepota duše in skrbnost. Pretirano čustveni junaki se vam izogibajo v širokem loku.

Tehtnica

Tehtnice ste neustavljivo privlačne za moške, ki cenijo stabilno in mirno življenje. Ve znate na zadeve pogledati z drugega zornega kota in vselej iščete ravnovesje, ob katerem je življenje lahko zelo prijetno in umirjeno.

Škorpijon

Škorpijonke ste izjemno zanimive za junake, ki v življenju na prvo mesto postavljajo strast. Ker rade živite na polna pljuča, se v vaši družbi najbolje znajdejo moški, ki  vam brez težav sledijo na vseh področjih življenja, torej veliko energije premorejo tudi sami.

Strelec

Strelke se ponašate  z zanimivim in zabavnim smislom za humor. Le moški, ki se tega ne ustrašijo in se znajo nasmejati na svoj račun, se zato lahko ob vas dobro počutijo. Prav moške, ki na prvo mesto postavljajo smisel za humor, tudi najbolj privlačite.

Kozorog

Neustavljivo privlačne ste za vase malo negotove junake, ki stojijo z nogami trdnih na tleh in ob sebi potrebujejo močno, stabilno partnerko, na katero se vedno lahko zanašajo.

Vodnar

V vodnarke se pogosto zaljubljajo moški, ki pričakujejo, da bo njihova draga v njih prebudila tisto nagajivo plat. Ker vodnarke premorete veliko svobodnega duha in ne obsojate drugih, se ob vas junak, ki se v življenju zna povsem sprostiti, dobro počuti.

Riba

Ribe ste zanimive za moške, ki večkrat iščejo sami sebe, raziskujejo svoja čustva ter se velikokrat zazrejo v globino duše. Ker ste zelo čustvene, romantične in razumevajoče, jih znate pri tem spodbujati in jim pomagati ter jim brezpogojno  stati ob strani.

Preberite še: Osem razlogov, zakaj se je zaljubil v vas

Morda vas zanima tudi: To je v ženskih očeh partnerjeva najprivlačnejša lastnost


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)