Horoskop: 11 najmočnejših ljubezenskih kombinacij astro znakov

Poglejte, kateri pari astroloških znakov tvorijo najmočnejše ljubezenske kombinacije.

20.1.2022 ob 6:06 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 11 najmočnejših ljubezenskih kombinacij astro znakov

Ni vse, a nekaj morda vendarle je odvisno od tega, kateri astrološki znaki tvorijo ljubezenske pare in kako močne vezi se med njimi razvijejo.

Nekateri slovijo po tem, da jih povezuje močna kemija, ki preraste v trdno ljubezen. Kateri pa so pari znamenj zodiaka, ki so, če gre verjeti horoskopu, neuničljivi? Poglejte 11 najboljših kombinaciji.

Oven in vodnar

Njuna zveza je polna akcije, saj oba obožujeta dinamično ter pestro življenje. Pri obeh je močno izražen avanturistični duh in njuno razmerje ni nikoli dolgočasno.

Praviloma je čvrsto in uspešno. Onadva uživata skupaj, razumeta pa tudi, da vsak kdaj potrebuje čas samo zase. To je zvezdna kombinacija, ki obljublja uspeh.

Bik in rak

Partnerja v tej zvezi dobro razumeta drug drugega. Oba sta skrbna in pozorna ter znata na različne načine izkazovati ljubezen ter naklonjenost.

Sposobna sta se močno povezati na vseh nivojih: tako telesnem, čustvenem kot duhovnem. Zveza raka in bika je močna že od samega začetka ter z leti postaja vse močnejša in močnejša.

Rak in riba

Gre za dva vodna znaka, pri katerih je kozmična povezanost izražena bolj, kot pri kateri koli drugi kombinaciji.

Rak in riba kot par fantastično delujeta v različnih situacijah, se skozi leta vse bolje spoznavata in sta ponosna na odnos, ki ga vzajemno gradita. Poleg tega sta priljubljena v širši družbi ter zato vedno in povsod lepo sprejeta.

Lev in strelec

Dva po naravi strastna znaka, zato je njuna zveza prav takšna. Rojeni v obeh znamenjih v ljubezni uživajo s polno paro, se medsebojno podpirajo in drug drugemu služijo kot navdih.

Lev in strelec sta rada drug ob drugem, a znata si vzeti čas tudi zase in se posvečati ljudem, ki jima kot posameznikoma veliko pomenijo.

Devica in bik

Devica in bik neverjetno dobro delujeta in se znata prilagajati drug drugemu. Oba sta zemeljska znamenja, kar pomeni, da ju povezujejo podobne vrednote: sta iskrena, poštena in resna.

Bolj, od adrenalinskih podvigov, cenita mirno in ležerno življenje ter se skozi leta povežeta tako močno, da največkrat drug drugega razumeta brez besed.

Tehtnica in dvojček

Med seboj komunicirata na vse mogoče načine, ne samo verbalno, temelj njune zveze se skriva v močni intelektualni povezanosti.

Oba cenita duhovno plat življenja, kar njun odnos dvigne na višjo raven. Kot partnerja se spoštujeta, uživata v življenju v dvoje in se rada družita tudi z drugimi ljudmi.

Škorpijon in rak

Zveza med tema dvema znamenjema je praviloma prežeta z močnimi čustvi in strastjo. Ko se med njima razvije ljubezen, sta skrbna in zvesta drug drugemu za vse čase.

Imata podobne moralne vrednote, kar je še en plus za njun odnos.

Strelec in oven

Še ena kombinacija, v kateri glavno vlogo igra strast. Kadar se ti znamenji združita v razmerju, strast dobesedno eksplodira. Zaljubljenca povezuje močna energija, ki gradi čvrst odnos.

Oba, oven in strelec, sta po naravi malo divja in prepolna življenjske energije, zato se z njima radi družijo tudi drugi, kar temu družabnemu paru povsem odgovarja.

Oven in bik

Znaka, ki se privlačita kot magnet. Astrologi prav ta dva, združena v razmerju, imenujejo kombinacija dveh pravih sorodnih duš.

Njuna zveza je močna, dolga, prežeta z medsebojnim občudovanjem in spoštovanjem. Oba znaka sanjarita o neskončni ljubezni in oba se trudita, da bi njuna bila prav takšna.

Vodnar in dvojček

Gre za dva astrološka znaka, ki se znata tesno povezati na duhovnem in mentalnem nivoju.

Zdi se, kot bi telepatsko komunicirala med seboj, si bereta misli in natančno vesta, kaj druga stran potrebuje. Drugim se pogosto dozdeva, da imata nekakšen mističen odnos.

Ribe in škorpijon

V tej kombinaciji gre za izjemno intuitiven ljubezenski par, tesno povezan na čustveni in intelektualni ravni.

Oba vanj vpeta želita maksimalno spoznati drugega partnerja, poleg tega gre za romantična in strastna znaka, ki se medsebojno neizmerno spoštujeta, piše portal Atma.

Preberite še: 6 neobičajnih definicij ljubezni - katera najbolj opiše vajino?

Morda vas zanima tudi: Tako bo vajina ljubezen trajala večno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)