Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki delijo najboljše nasvete

Poglejte, h komu se je, kadar ste v stiski ali dilemi, najbolje zateči po nasvet.

4.1.2022 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki delijo najboljše nasvete

Vsak včasih potrebuje nasvet. Tedaj je dobro vedeti, h komu se obrniti, da bo napotek res pomagal. Nekateri delijo neprecenljive nasvete in vedno vedo, kako postopati ter kaj storiti. Najbrž jim je skupno nekaj: astrološko znamenje.

Kajti štiri od njih so znana po tem, da delijo najboljše napotke. Katera? Odgovore ima Pure Wow.

Strelec

Avanturist in ljubitelj življenja, optimist po naravi in zagotovo v veliko pomoč, ko nekdo potrebuje nasvet glede potovanj, norih hobijev, adrenalinskih doživetji ter vsega podobnega. Strelec to obvlada.

Ne samo, da obvlada, on svetuje na podlagi lastnih izkušenj ter poznavanja tistega, ki se nanj obrne po pomoč.  Če bo strelec pripomnil, da nekaj ni za vas, ga poslušajte. Kajti njegov nasvet je zagotovo pravi.

Kozorog

Če ste v stiski ali dilemi glede denarja, varčevanja, naložbe ali dela, se po nasvet obrnite h kozorogu. On to področje dobro pozna.

Deloholik po naravi vam lahko svetuje pri zagonu posla, pomaga najti motivacijo za delo, lahko izriše pluse in minuse poslovnih ali naložbenih idej, lahko pomaga osnovati dobro finančno shemo.

Kozorog rad pomaga in kozorog zna pomagati. Zlasti, kar zadeva prej omenjenih področjih, zato ga kar brez skrbi povprašajte, kakšno je njegovo mnenje in kaj bi vam priporočal.

Škorpijon

Da, uganili ste, škorpijon vas ne bo razočaral, če ga boste povprašali za erotični nasvet. On zna zapeljevati, on zna očarati, on ve, koliko razkriti in koliko prikriti, on ve, kateri pripomočki so v postelji neprecenljivi.

Skratka, pravi naslov za pikantne dileme. In brez skrbi, nikomur ne bo povedal, da ste se nanj obrnili po nasvet, kakšno spodnje perilo obleči za poseben večer.

Rak

Zračno znamenje, ki slovi po nesebičnosti in skrbnosti.  Rak je znan po tem, da vselej rad pomaga. Z nasvetom ali s konkretnim dejanjem.  

On ve domala vse o … domu, kuhanju, o družinskih težavah, o najboljših filmih, serijah, glasbi, skratka, rak se spozna na vsa področja življenja. Če slučajno česa ne ve, najde način, kako dobiti prave informacije ter kako z njimi pomagati.

Zato: rak je, kadar ste v stiski, nedvomno razumevajoč in pravi naslov z neskončno širokim obzorjem.

Preberite še: Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Sedem vrlin vsakega astrološkega znaka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)