Horoskop: Kaj bi morali za lepo zvezo početi drugače

Nihče ni popoln in vsako znamenje lahko z drobno spremembo svojega obnašanja pripomore k lepši zvezi.

4.4.2021 ob 5:30 | Foto: Carlos David/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kaj bi morali za lepo zvezo početi drugače

Ne glede na to, kako prepričani ste vase, v svoje kvalitete ter sposobnosti, dejstvo je, da nihče ni popoln in da je pri vsakem posamezniku vedno vsaj nekaj prostora za izboljšave.

Tudi v prid razmerja. Če bi pri sebi spremenil eno malenkost, bi vsak astrološki znak hitro pozitivno vplival na intimno zvezo. Kaj bi torej morali spremeniti glede na znamenje, v katerem ste rojeni? Odgovore ima Miss7.

Oven: Vajeti kdaj prepustite partnerju

Navajeni ste, da ste vi tisti, ki ima v razmerju glavno besedo. Kar pomeni, da največkrat brez upoštevanja partnerja odločate o pomembnih in manj pomembnih zadevah.

A ga s tem, čeprav ne mislite nič slabega, malo zapostavljate in mu ne priznavate prave vrednosti. Zato se ga naučite upoštevati. Konec koncev sta enakopravna in enakovredna.

Bik: Otresite se rutine

Drži, rutina ni vedno slaba. V njej človek najde varnost in z njo lažje premaguje vsakodnevne naloge ter zadolžitve.

Vendar je rutine lahko hitro tudi preveč. Zato se je kdaj otresite in si dovolite pokukati iz cone ugodja. Verjemite, nič ne bo narobe, če boste kdaj pa kdaj nekaj storili drugače, kot to počnete sicer.

Dvojček: Več pozornosti namenite partnerju

Vi ste dinamični, vedno v pogonu, vselej iščete nove poti ter osvajate nova doživetja. Super, a kaj lahko se zgodi, da v hitrem in pestrem življenju malo pozabite na partnerja in na družino.

Ker veste, da vam bodo ljudje, ki jih imate radi, to odpustili, jih nemalokrat puščate ob strani, kar res ni najboljša popotnica za lepe odnose. Zato … namenite ljudem, ki jih imate radi, malo več pozornosti.

Rak: Ne pozabljate nase

Toliko truda in energije vlagate v dobrobit ter dobro počutje partnerja in ljudi, ki jih imate radi, da velikokrat pozabite nase in na svoje želje ter pričakovanja.

 

To pa je narobe. Kajti če kdaj na prvo mesto postavite sebe, niste egoist temveč človek, ki se ima rad in ga imajo zato lahko radi tudi drugi.

Lev: Umaknite se kdaj v svoj svet

Radi ste v soju žarometov, radi ste v dobri družbi, radi ste v središču dogajanja ter pričakujete, da bo vaš partner stal ob vas.

Seveda mu to ni težko, a njemu, vam in vajin zvezi bi koristilo, če bi se včasih umaknila stran od vseh ter v svojem svetu uživala v dvoje.

Devica: Ne bodite tako oster kritik

Ste perfekcionist, v to ni dvoma. Vaša kritika je velikokrat sicer dobronamerna, a zato nič manj ostra ter neusmiljena. Menite, da ste popolni vi in popolnost pričakujete od ostalih.

Vendar bi bil že čas, da si priznate, da popolnost ne obstaja in da ostra kritika včasih povzroči več škode, kot koristi.

Tehtnica: Ne pometajte stvari pod preprogo

Znani ste po svoji miroljubni naravi in težnji po izogibanju sporom, zato velikokrat molčite, zatrete sebe in se obrnete stran od težav.

To nikakor ni najboljša pot do uspešne zveze. Je že tako, da se je v njej včasih treba tudi spreti. Pa naj vam bo to všeč ali ne.

Škorpijon: Naučite se zaupati

Po naravi ste sumničavi in vedno oprezate za stvarmi, ki bi lahko škodovale vam ali vašem odnosu.

Tudi partnerju zato le težko povsem zaupate, velikokrat neutemeljeno nezaupanje pa načne še tako lep odnos. Zato: prav je, da ste previdni, a pretiravati s tem res ni treba.

Strelec: Ne bodite tako egoistični

Ste svobodna duša, ki življenje zajema s polno žlico in je ni strah sprejeti tveganja. Žal pa ste velikokrat malo egoistični, v celotni zgodbi vidite le sebe, spregledate pa čustva, potrebe, želje in pričakovanja osebe, s katero delite mizo in posteljo.

Morda ne bi bili slabo, če bi že končno dojeli, da v življenju ni pomembno le tisto, kar hočete vi.

Kozorog: Ne bodite tako hladni

Sebe radi dojemate kot cool osebo. Zato romantike, razvajanja in drobnih dejanj pozornost ni visoko na vaši lestvici prioritet in vaš partner ima velikokrat občutek, da ste hladni ter nezainteresirani.

Verjemite, prav nič manj cool ne boste, če si boste dovolili pokazati, da znate imeti radi.

Vodnar: Poslušajte drugo stran

Res imate vedno polno idej in zamisli, a to ne pomeni, da morate vedno le vi imeti besedo.

Poslušajte kdaj tudi partnerja in mu namenite pozornost, ki si jo nedvomno zasluži.

Riba: Ko vas nekaj moti, to povejte

Ste zelo občutljiva in vase zaprta oseba. Občutke, zlasti negativne, najraje skrivate, saj se bojite, da bi, če bi jih razkrili, drugo stran prizadeli.

A nekaj morate vedeti: molk v tem primeru ni zlato. Kajti če partner ne ve, kaj vas moti in kaj vam ni všeč, tega ne more spremeniti.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, ki vam v razmerju dela probleme (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Na kaj vsak znak, ko je zaljubljen, gladko pozabi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)