Horoskop: Astrološki znaki, ki se jim obeta veliko poletnih romanc

Rojenim v nekaterih astroloških znakih letošnje poletje namenja veliko vročih pogledov.

14.7.2020 ob 5:30 | Foto: Jovanmandic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki se jim obeta veliko poletnih romanc

Sproščeni, samski, brez obveznosti in pod poletnim soncem. Dopust je kot nalašč za vroče spogledovanje, a niso vsi astrološki znaki naklonjeni poletnim avanturam.

Rojeni v nekaterih pa ta letni čas dodobra izkoristijo, se radi spogledujejo ali se spustijo še malo dlje. Katerim trem je letošnje poletje z vidika poletne romance prav posebej naklonjeno? Takole pravi Miss7.

Strelec

Strelcu je poletno spogledovanje pisano na kožo. Osebe, rojene v tem znamenju so svobodnega duha in neprestano oprezajo za novimi doživetji.

Letošnje poletje jim obljublja največ nepozabnih srečanj in tudi romanc. Vendar te žal ne bodo trajale. Kajti v naravi strelca je, da se hitro ogreje, a tudi hitro ohladi. Zlasti, ko vroče poletje mine.

Dvojček

Dvojčki so popolni za poletne ljubezni. Oni radi spoznavajo nove ljudi, so zabavni in priljubljeni v stari ali novi družbi ter vselej izkoristijo trenutek.

Tudi, ko gre za poletne ljubezni in prav letos se jim obeta nepozabna avantura, ki jo bodo dolgo ohranili v spominu.

 

Oven

Oven je privlačen in zanimiv. Njegova samozavest je neustavljiva in druge v svojo orbito pritegne kot magnet. Poletje rojenim v tem znamenju ponuja nešteto možnosti in priložnosti v smislu poletnih romanc.

Zaradi neizmerne energije, ki je značilna zanje, se bo velikokrat zgodilo, da bodo imeli več želez v ognju. Konec koncev je smisel življenja za ovne zabava, poletje pa kot nalašč zanjo.

Preberite še: Moja sorodna duša ni moški (Piše: Mateja)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Tri najbolj šarmantne pripadnice astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)