Horoskop: Šest najprijaznejših astroloških znakov

Rojeni v teh šestih astroloških znakih so do vseh prijazni in vedno radi pomagajo po svojih močeh.

10.8.2019 ob 6:13 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest najprijaznejših astroloških znakov

Prijaznost je lepa lastnost, ki jo je treba ceniti in negovati. Prijazni ljudje radi tako ali drugače priskočijo na pomoč, nikoli nikomur nočejo nič žalega in za svoja dela ničesar ne pričakujejo v zameno. Če je v vaši družbi nekdo, ki je rojen v sledečih astroloških znakih, ste resnično lahko hvaležni. Ti so po pisanju Your Tanga najprijaznejši.

Dvojček

Dvojčki so prijazni, odprtega srca in nikoli nikogar ne obsojajo. Ljudi sprejemajo takšne kot so in poskrbijo, da se vsi v njihovi družbi počutijo varno.

 V drugih vselej vidijo dobro plat ter premorejo veliko sočutja in empatije. Znajo poiskati pravo besedo za tolažbo, so pripravljeni ponuditi roko in brez pomisleka nesebično pomagajo. Včasih je za lepši dan dovolj že prijazna beseda nekoga, ki je rojen v znamenju dvojčkov.

Lev

Tudi levi so znani po svoji prijaznosti. Zlahka razdajajo in širijo ljubezen ter se do drugih obnašajo tako kot si želijo, da bi se drugi obnašali do njih. Skrbno ter sočutno.

Lev bo premagal vse ovire, da bi nekomu pomagal in bo le težko rekel ne. Zvestoba je še ena vrlina rojenih v tem znamenju zodiaka. Če imate ob sebi leva ste lahko prepričani, da vas nikoli ne bo pustil na cedilu.

Tehtnica

Tehtnice premorejo veliko sočutja, prav zato so v očeh drugih tako prijazne. One so tiste, ki bodo na avtobusu odstopile sedež, pridržale vrata in se pridružile prostovoljcem.

Do vseh so spoštljive, prijazne in njihov nasmeh, tople besede ali pomoč vsakomur polepšajo dan.

Riba

Rojeni v ozvezdju rib so prijazni do vseh živih bitji. Oni bodo pomagali zapuščeni živali ter brezdomcu brez pomisleka plačali kavo.

Ribe so potrpežljive, uvidevne ter spoštljive. Ljudje cenijo in spoštujejo njihovo strpnost, dobroto ter pripravljenost pomagati. Z besedam ali dejanji, ki velikokrat pridejo brez prošnje, saj intuitivne ribe same vedo, kdaj nekdo potrebuje pomoč.

Devica

Device so vedno pripravljene ponuditi roko. Ker so izjemno razgledane, imajo vselej na zalogi pravi nasvet ali vsaj vedo, kje ga poiskati.

Na rojene v tem znaku se je mogoče zanašati, jim zaupati, so dobri poslušalci in se nikoli samo ne pretvarjajo, da jim je mar. Device so vedno z dušo in telesom tam, kjer jih nekdo najbolj potrebuje.

Oven

Ovni so po naravi odkriti. Nikoli ne govorijo drugim za hrbtom, povedo natančno tisto, kar jim leži na duši in če nekaj obljubijo, to tudi izpolnijo.

Če je nekdo žalosten, ga oven vedno zna potolažiti in ga spodbuditi k nečemu, kar bo odvrnilo njegove temne misli. Kajti premore veliko srce, ki ga prijazno razdaja vsem, ki se v stiski zatečejo k njemu.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)