Horoskop: 5 astroloških znakov, s katerimi je razmerje ena velika zmešnjava

V ljubezenskem odnosu z nekaterimi astrološkimi znaki je vedno veliko drame.

5.8.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 5 astroloških znakov, s katerimi je razmerje ena velika zmešnjava

Nekdo, ki je naklonjen drami, impulziven, nepremišljen, čustven in hkrati premore veliko energije je, lahko rečemo, kaotična oseba. In odnos z njim velikokrat spominja na eno veliko zmešnjavo ter je zato poln prav posebnih izzivov.

Tisti, ki so v razmerju s katerim od sledečih astroloških znakov, to nedvomno okušajo na svoji koži. Najbolj kaotični partnerji so po pisanju Your Tanga sledeči.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svojih intenzivnih čustvih, s katerimi neredko manipulirajo z ljudmi, ki so jim blizu. Če ste v razmerju z nekom, ki je rojen v tem znamenju, ga zagotovo ne želite vznemiriti, kajti posledice tega so še kako občutne. Ter prav nič prijetne.

Jasno in glasno izraža jezo, maščevalnost, ljubosumje, skratka vse, kar čuti. Oni zahteva spoštovanje, pričakuje skoraj čaščenje in premore močan občutek superiornosti. Partnerju se velikokrat zdi, da mora okoli škorpijona hoditi kot po jajcih. Samo zaradi ljubega hišnega miru.

Dvojček

Dvojčki so kaotični partnerji zaradi njihove spremenljive narave, težav z zanesljivostjo in včasih skoraj pretirane zgovornosti. Oni hočejo v vsakem pogovoru imeti glavno besedo. Iz še tako običajne izkušnje ustvarijo dramo. Samo zato, da je prepovedovanje zgodb bolj zanimivo.

Kajti oni radi prepovedujejo o svojih avanturah, tudi spodrsljajih, v partnerstvu pa prav zaradi želje po vznemirljivosti, gostobesednosti in nezanesljivosti predstavljajo pravi izziv.

Riba

Obnašanje rib velikokrat obvladujejo čustva. One sicer niso glasne in maščevalne, so pa hitro užaljene in prizadete ter takrat »krivca« kaznujejo z molkom.

Pričakujejo veliko odobravanja in pohval ter ne premorejo dovolj samozavesti, da bi se zavedale svoje vrednosti. Njihovo razpoloženje velikokrat pade na dno in tedaj potrebujejo ob sebi nekoga, ki bi jim pomagal na življenje pogledati s svetle strani. Kadar se to pogosto dogaja je za nekoga, ki je v razmerju z ribo, vse skupaj lahko zelo naporno.

Oven

Ovni so kaotični partnerji zaradi spremenljivega razpoloženja. En trenutek so polni pozitivne energije, prepričani vase in v svoje sposobnosti, v naslednjem se počutijo kot največje zgube. Temu je v resnici težko slediti.

Prav tako so jezični, besedno včasih kruti in impulzivni. Kadar so jezni, užaljeni ali slabe volje, besede iz njihovih ust zletijo, preden bi pomislili na to, kako bodo vplivale na tistega, ki so mu namenjene, kritizirajo kar iz navade ter stresajo negativne komentarje. Na srečo pa njihova slaba volja in agresija ne trajata dolgo. A tedaj, ko jih prežemata, odnos z njimi ni ravno prijeten.

Strelec

Strelci so izjemno neodvisni, a v razmerju tudi zelo zahtevni. Oni pričakujejo konstantno podporo in razumevanje. Včasih se težko soočajo z odgovornostjo za neposrečene odločitve, dvomljiva dejanja in noro obnašanje. Ne glede na to, kako sposobni so, radi igrajo vlogo žrtve in imajo na zalogi vedno nešteto izgovorov ter opravičil.

Sami ne priznavajo meja in pravil, pričakujejo pa to od drugih. Imajo torej dvojna merila in življenje z njimi ni vedno posuto z rožicami.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)