Finančni horoskop za mesec november

Poglejte, kaj se vam na področju financ in kariere obeta v mesecu novembru.

4.11.2021 ob 5:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Finančni horoskop za mesec november

V predzadnjem mesecu leta se nekaterim astrološkim znakom na področju financ in kariere obeta pestro, drugim manj zanimivo dogajanje.

Kaj vsakemu od znamenj zodiaka obljubljajo zvezde?

Oven

Zadnje čase zadeve na delu ne tečejo najbolje, saj na poslovnem področju vlada veliko nerazumevanja. Stvari se bodo v tem duhu še nekaj časa nadaljevale. Zlasti pri ovnih, ki za vsako ceno prisegajo na iskrenost.

Z enim od sodelavcev se nadaljuje površni odnos, nikar mu preveč ne zaupajte. To je v zvezi z njim najboljša taktika. Kajti preži na vaše napake in si hoče prilastiti vaše zasluge znotraj kolektiva. 

Nekaterim ovnom bo uspelo zaključiti nakopičene obveznosti, drugi se bodo še naprej utapljali v njih, a čeprav zadeve res niso najboljše, se bodo še pred koncem meseca izboljšale. Tako z vidika financ, kot z vidika odnosov na delovnem mestu.

Bik

Kar zadeva denarja ohranite zmernost. Sedaj res ni čas za povečane izdatke. Na delu ste utrujeni, a tudi zadovoljni z dosežki. Ni vas strah novih opravil, vztrajnosti in motivacije ne izgubljate.

Pojavljajo se sicer ovire, tudi neprijetna presenečenja, a na podlagi preteklih izkušenj veste, da jih lahko premagate. Zlasti napeto je v odnosu z enim kolegom, ne stopnjujte napetosti, skušajte pa s konstruktivnim pogovorom rešiti nesoglasja.

Dvojček

Nekatere naloge, čeprav z njimi odlašate, boste v končni fazi zagotovo opravili. Ste vztrajni, trmasti in odločni. A trenutno nikar ne ostanite sužnji navad, ki so vas velikokrat pripeljale do tega, da se je na koncu nabralo preveč ali da ste za vsako ceno vztrajali pri delu, ki vam ne odgovarja.

Na srečo imate radi spremembe, prav ljubezen do njih vas bo potisnila iz znanega okolja in vam odprla nove priložnosti. Če ste v poslu z ovnom ali kozorogom, je sedaj pravi čas, da res združite moči in doprinesete k skupnemu uspehu.

Ta mesec sicer ne začenjajte novih poslov in naložb. Zlasti ne tistih, o katerih vam že šesti čut govori, da niso najboljša odločitev. Napačne naložbe bi namreč lahko znatno zamajale vašo finančnho stabilnost.

Rak

Najpogosteje ste opisani kot čutno in občutljivo bitje, vaše ambicije, organizacijske sposobnosti in odločen značaj pa prevečkrat ostanejo spregledani.

Posvetite se novim ali starim projektom. Težave doma lahko počakajo. Vaše analitične sposobnosti so trenutno na vrhuncu, zato definirajte cilje in jim sledite. Zvezde so, kar zadeva posla in denarja, na vaši strani in pametno jih je izkoristiti.

Lev

Oseba, s katero sodelujete, vas bo prizadela. Resnica o njej vas bo končno dosegla. Dosegel vas bo tudi glas iz tujine, a srečanje, ki si ga obetate, bo moralo še malo počakati. Čeprav ga pričakujete že v začetku meseca, se bo najbrž zgodilo šele proti koncu.

V tem trenutku v prid dobrega posla in tudi financ, nadzorujte svojo impulzivnost. Tako z vidika novih projektov kot potrošnje zasluženega denarja. Prav tako se sprostite. Napeti ste in zato se slabo organizirate.

Devica

Na področju dela in denarja se vam obetajo dobre novice, te bodo izboljšale energijo in pripravljenost na reševanje težav tudi na področju zasebnega življenja. Rutina, tista v pozitivnem smislu, prihaja v vaše življenje. Pustite se ujeti vanjo in se spomnite, da nestrpnost še nikoli ni pripeljala do pozitivnih rezultatov.

Preden se boste spustili v nove projekte ali naložbe, se posvetujte s starejšimi in izkušenimi. Zanesite se tudi na svojo intuicijo. Ta vas še nikoli ni opustila na cedilu.

Tehtnica

Vaša namera doseči vse, kar ste si zadali, deluje kot naravna sila. Odločni ste in premorete zavidljivo koncentracijo. Res se na vas ustvarjajo pritiski, a ti trenutno učinkujejo kot dodatna motivacija.

Do izraza bo sicer prišla vaša nagnjenost k skrajnostim, a vaši načrti bodo nedvomno uresničeni. Kljub temu, da vam okoliščine ne bodo vedno naklonjene in se bodo pojavljale napake pri osebah, na katere se zanašate, to ne bo vplivalo na končni izkupiček. Ne glede na ovire, november je z vidika zaslužka in kariere za vas dober mesec.

Škorpijon

Na področju kariere se vam obetajo pozitivne spremembe in dobro jih izkoristite. Vse, kar se bo s tega vidika dogajalo, bo pozitivno vplivalo na vsa področja življenja in na odnose s soljudmi.

Škorpijoni iz tretje dekade se boste večkrat spomnili na rek, bolje vrabec v roki kot golob na strehi. Zlasti z vidika ponudbe, ki se  vam obeta tretjega tedna v novembru.

Strelec

Mogoče so težave v odnosu z osebami, s katerimi ste do sedaj povsem dobro sodelovali. Vedno je bila sreča na vaši strani, nekatere stvari pa so se sedaj spremenile in nikakor se ne morete sprijazniti z novimi okoliščinami.

Potrudite se in ostanite zvesti svojim ciljem ter načrtom. Zlasti bodo zvezde na vaši strani nekje na sredini tega meseca. To se bo poznalo tako v denarnici kot v odnosih z ljudmi, ki jih imate radi.

Kozorog

Ste ambiciozni, zanesljivi, produktivni in disciplinirani. Žal pa pogosto tudi frustrirani in nestrpni, kadar se zadeve ne odvijajo dovolj hitro.

Obsedeni ste z delom, kar je prav posebej očitno v trenutnem obdobju. A kljub temu, da premorete fenomenalno energijo in dober smisel za humor, se le redko zabavate. Ne zanemarite svojih čustev. Malo nežnosti ne bo škodovalo vašemu finančnemu stanju. In pazite, da ne boste zamudili pomembne poslovne priložnosti. Na podlagi te osnujte nov poslovni načrt, ki bo v sredini naslednjega leta obrodil sadove.

Vodnar

Obremenjujete se z nepotrebnimi stvarmi in situacijami. Vedite, da pri nekaterih osebah vaš trud in pripravljenost delati nista spregledana in sta cenjena, pri drugih pa ostaneta neopažena, a zato ne bodite razočarani.

Ne oklepajte se žalosti, če se zadeve trenutno ne odvijajo po načrtu, raje se osredotočite na priložnosti, ki se vam obetajo novembra. Pripravite nov načrt delovanja in tudi nov finančni načrt. Ne čakajte z njim do novega leta.

Riba

Ena od oseb, ki vam je blizu, vam bo predstavila zanimiv načrt. Ne zavrnite ga takoj, na prvo žogo, kajti lahko bi se izkazal za donosen posel. Spoštujte ljudi, ki vas cenijo, trenutna kriza vaših misli in iskanja smisla življenja naj vas ne pripelje do tega, da bi zavračali tisto, kar lahko pozitivno vpliva na vas in na vaše delovanje.

Sprostite se, vzemite si čas za razmislek in ne bodite nepremišljeni. To je nasvet za november, ki bo prinesel prave rezultate še pred koncem leta.

Povzeto po Stil.rs.

Preberite še: Horoskop: Lastnost, zaradi katere vas drugi obožujejo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najboljši sodelavec glede na vaš znak


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)