Pet skladb, ki so kot nalašč za poletne dni

Zasanjane skladbe, ki vas bodo popeljale v drug svet.

6.6.2017 ob 1:55

music_ThinkstockPhotos-585494548.jpg

Topli dnevi so kot nalašč za nove glasbene uspešnice, ki v teh dneh prihajajo na radijske postaje. Le kaj je bolje ga od ležanja na plaži, srkanja koktajla in poslušanja glasbe? No, če si ležanja na plaži še nekaj časa ne boste mogli privoščiti, si lahko dneve krajšate vsaj s hiti, ki bodo pričarali pravo vzdušje.

Beth Ditto – Oo La La

Pevka zasedbe Gossip bo v sredini junija izdala svoj prvi solo album Fake Sugar. Prva skladba, ki jo predstavlja pa je Oo La La. Gre za energično skladb, ki v trenutku ostane v ušesu.

Halsey feat Lauren Jauregui – Strangers

Mlada pevka Halsey je z vsako skladbo bolj uspešna. Pri ustvarjanju zadnjega dueta s pevko zasedbe Fifth Harmoney je moči združila z Adelinim producentom Gregom Kurstinom.

TLC – Haters

Po dolgih letih premora sta Chilli in T-Boz spet združili moči, s pomočjo Kickstarterja začeli zbirati sredstva in posneli skladbe za izdajo novega albuma, ki bo luč sveta ugledal konec junija. Dekleti sta izdali skladbo Haters, v kateri ne manjka primesi njihovega glasbenega stila iz devetdesetih.

Allie X - Need You

Allie X že dolga leta ustvarja glasbo, a pozornost je pritegnila, ko ji je pohvalo na twitterju namenila Katy Perry. Skladba Need You pa je tudi odlična napoved za izid njenega albuma.

SZA – Drew Barrymore

Prvenec pevke, ki je sodelovala že z Rihanno, Beyonce in Nicki Minaj, so vsi nestrpno pričakovali. A do sedaj ji nikakor ni uspelo najti dogovorov z založbami. Njeno zadnjo skladbo Drew Barrymore je navdihnila igralka s svojimi vlogami v filmih Never Been Kissed in Poison Ivy.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)