Meghan Markle in princ Harry sta zelo razočarana zaradi njenega očeta

Meghan Markle in princ Harry nista prav nič navdušena nad gostobesednostjo njenega očeta Thomasa.

19.7.2018 ob 8:57

meghan_markle_smeh_portret_micna.jpg

Odkar se je Meghan Markle zaročila in poročila s princem Harryjem, je njen oče zelo zgovoren, kar pa mlademu paru ni prav nič po volji, navaja Cosmopolitan.

Vir, blizu kraljevemu paru, je za Entertainment Tonight povedal, da sta mladoporočenca zaradi plačanih intervjujev za tabloide na podjetnega očeta jezna in zadnje čase z njim nimata nikakršnih stikov.

Če ste slučajno pozabili, Thomas Markle kraljeve poroke ni obiskal. Čeprav je pri tem navajal zdravstvene težave, so na odločitev nedvomno vplivale tudi njegove izjave in fotografije v medijih, za katere je prejel lep kupček denarja.

Večkrat je, kljub navedbam, da si ne želi nikakršne medijske pozornosti, spregovoril za različne tabloide in v njih razkril marsikatero podrobnost iz hčerkinega življenja.

Od poroke je dvakrat sijal pred kamero in pojasnil svojo plat zgodbe, razložil, zakaj se kraljica z njim ni želela sestati in ugibal o hčerinih ter zetovih načrtih za naraščaj, kar je grob poseg v njuno zasebnost.

"Meghan z očetom od velikega dneva ni spregovorila niti besedice," je v začetku julija za US Weekly povedal vir iz kraljeve palače.

"Thomas se giblje na robu. Njegovo blebetanje se mora končati, če želi ponovno vzpostaviti in ohraniti odnos s Harryjem in Meghan," je navedel drugi vir in dodal: "Njegovo obnašanje v medijih bo nedvomno imelo velik vpliv na to, ali se bo Harry še srečal z njim, ali se to ne bo zgodilo."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)