Mamma Mia na Visu zaključena

Filmska ekipa celovečernega filma Mamma Mia! Here We Go Again je po 24 snemalnih dneh končala načrtovano delo na dalmatinskem otoku Vis.

13.10.2017 ob 7:55

mamma_mia_coverimg29745749.jpg

Zaradi snemanja nadaljevanja filmske uspešnice iz leta 2008 so se na Visu mudili svetovno znani igralci, kot so Pierce Brosnan, Colin Firth, Andy Garcia in Amanda Seyfried. Prebivalci otoka so pričakovali, da bo prišla tudi ameriška igralka Meryl Streep, ki v filmu igra glavno žensko vlogo, a so se producenti odločili, da za to ni potrebe.

Hrvaški mediji so poročali, da so filmski zvezdniki uživali ne le na snemanju, temveč tudi v lepemu vremenu in odlični hrani na Visu. Nekateri so izkoristili priložnost za obiske drugih dalmatinskih mest, kot je Dubrovnik. Vsi so na Vis prihajali z ladjo, potem ko so prileteli na splitsko letališče.

Poleg znanih mednarodnih filmskih obrazov je bilo v preteklem mesecu na snemanju angažiranih več kot 270 hrvaških filmskih delavcev in statistov, so potrdili na hrvaškem avdiovizualnem centru (Havc).

Scenarist in režiser nadaljevanja je Ol Parker, producenta pa Judy Craymer in Gary Goetzman, ki sta znana tudi po produkciji istoimenske gledališke uspešnice. Izvršna producenta sta dva člana skupine Abba, Benny Andersson in Bjorn Ulvaeus.

V nadaljevanju so uvedli tudi nekatere nove vloge, ki jih bodo odigrali Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alex Davies in Jessica Keenan Wynn, so zapisali na spletni strani Havca.

Premiera celovečerca je napovedana za poletje 2018.

Vir: STA
Foto: CoverImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)