Horoskop: to otroku Meghan Markle in princa Harryja napovedujejo zvezde

Številni astrologi so že pogledali v zvezde in vedo, kaj bo težko pričakovano dete po horoskopu in kaj to pomeni.

19.3.2019 ob 4:53

meghan_markle_princ_harry_micna.jpg

Vse hitreje se bliža datum poroda vojvodinje Susseške in otrok, ki ga pričakuje, je že pred rojstvom deležen resnično velike pozornosti. Pa pustimo sedaj ugibanja o tem, kje bo rojen, ali bo deček ali deklica in kako mu bo ime ter pokukajmo v to, kaj mu napovedujejo zvezde. 

Kot je bodoča mamica povedala januarja, bo dete na svet prijokalo konec aprila ali v začetku maja. Kar pomeni, da bo po horoskupu bik.

Če bo temu res tako, ne bo edini bikec med kronanimi glavami. V tem astrološkem znamenju so rojeni tudi kraljica Elizabeta II. (21. april), princesa Charlotta (2.maj) in princ Louis (23. april).

Biki so prizemljeni posamezniki, ki cenijo užitke, so pozorni, premišljeni, imajo radi telesna in druga razvajanja, prisegajo stabilnost in so tudi svojeglavi.

Po naravi so dokaj konservativni. Ne marajo hitrih sprememb, so delavni in zlepa ne odstopajo od načrtov ter ciljev. Zanje sta prav tako značilni potrpežljivost in prizanesljivost, so romantični, nekoliko zadržani ter cenijo dom in družino.

Takšen naj bi torej bil po zvezdnih napovedih naslednji potomec monarhinje, ki že dolga leta uspešno krmari med zakonskimi, kraljevimi in družinskimi dolžnostmi.


Avtorica:
M. FL., povzeto po portalu Pure Wow
Foto: Thinkstock

Preberite še: 14 z rojstvom povezanih kraljevih pravil, ki naj bi jih upoštevala Meghan in Harrya ali pa Bo boter otroku Meghan in Harryja res George Clooney? Igralec se je odzval na govorice!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)