Horoskop: kariera, ki je pisana na kožo vašemu znamenju

Vsako astrološko znamenje premore lastnost, ki mu lahko pomaga osnovati uspešno kariero.

17.9.2018 ob 3:54

sefica.jpg

Niste povsem prepričani v svojo poslovno pot? Ne prepoznavate svojih lastnosti, ki jih lahko izkoristite karieri v prid? Poglejte, katera je po pisanju Reader’s Digesta  tista, ki vam odpira največ poslovnih možnosti in priložnosti.

Tekmovalni oven

Ovni premorejo lastnost, ki jim je na poti do uspeha vedno v veliko pomoč. In ta je tekmovalnost. Kajti oven se ne bo ustavil, dokler ne bo pometel s konkurenco ter vsem dokazal, da je najboljši, pojasnjuje astrologinja Athena Perrakis. Kadar je pred njim cilj, bo usmeril vse moči v njegovo doseganje in ga nobena ovira pri tem ne bo ustavila.

Ovni so najsrečnejši, kadar delajo v svojem podjetju ali na vodilnem položaju. To je njihov življenjski cilj, od katerega ne odstopajo. Ne samo, da so ambiciozni in tekmovalni, prav tako premorejo močan instinkt in se le redko motijo, kar je še ena lastnost, ki jo v prid uspešne kariere znajo dodobra izkoristiti, pa naj bodo na vodstvenih položajih ali v kadrovskih službah. Ovni pač znajo z ljudmi, kar med slavnimi ovni dokazuje uspešen ameriški poslovnež s konca 19. in začetka 20. stoletja, J.P. Morgan.

Materialistični bik

Biki znajo z denarjem. Vedo, kako en evro spremeniti v zajeten dobiček. Prepoznavajo finančna tveganja in zato znajo premišljeno investirati, hkrati pa nasvete nesebično delijo  drugim. Biki so po mnenju astrologinje tisti, ki so med astrološkimi znaki najbolj finančno odgovorni.

So intuitivni in konservativni, ne tvegajo po nepotrebnem in prepoznavajo prave finančne priložnosti. Zato najbrž ni nobeno presenečenje, da so na čelu najuspešnejših podjetji največkrat rojeni v tem znamenju. En od njih je tudi Mark Zuckerberg.

Genialni dvojček

Dvojčki so intelektualno znamenje. Oni imajo odgovor na vsako vprašanje, mnenje o vsaki zamisli in stališče o vsaki stvari. Izjemno sposobni so pri komunikaciji z drugimi in ubesedovanju idej ter zamisli. Ljudje jih zlahka razumejo ter so zato odlični učitelji ali prevajalci.

Ker so ob tem izjemno inteligentni ter prodorni, se odlično znajdejo tudi kot javni govorci in politiki. Skratka v poklicih, kjer lahko združijo svojo genialnost s svojimi govornimi spodobnostmi vedno blestijo, o čemer priča v tem ozvezdju rojen novinar in televizijska osebnost Anderson Cooper.

Skrben rak

Raki so čustveno in ljubeče znamenje. Zato zlahka vidijo v srca in misli ostalih. Njihov glavni cilj in namen je skrb za tiste, ki jih imajo radi, zlasti za družino. Zaradi topline in sočutja, ki ga premorejo, se odlično znajdejo v poklicih, kjer je na prvem mestu skrb za ostale: varuška, vzgojiteljica, medicinska sestra in oskrbovanka v domu za starejše so kot nalašč zanje. Slavna rakica, ki je srčnost tega znamenja najbolj očitno pokazala, je bila pokojna princesa Diana.

Zgledni lev

Levi premorejo voljo, moč in karizmo, ki jim omogočajo izpolnitev vseh ciljev in zadanih nalog. Znani so po svoji večopravilnosti, s katero zlahka premagujejo vse ovire in so mnogim za zgled in vzor. Premorejo izjemno pozitivno energijo in so zato več kot odlični voditelji. Veliko politikov, direktorjev, glasbenikov in učiteljev je rojenih prav v tem znamenju in to so poklici, ki so levu pisani na kožo. V vsakomur namreč najdejo pozitivne lastnosti in iz vsakega posameznika izvlečejo le najboljše. Slavni lev, ki to nedvomno dokazuje: Barack Obama.

Pikolovska devica

Pregovorni deloholiki, v katerih delo lahko izzove veliko lepih občutkov ali na drugi strani veliko stresa. Če so pri svojem delu uspešne, so povsem zadovoljne, čeprav se velikokrat preveč posvečajo malenkostim, ki jih drugi ne opazijo. A če izberejo poklice, kot so stilist, notranji opremljevalec, pisatelj ali detektiv, lahko prav svojo pikolovstvo izkoristijo v prid cvetoče poklicne poti. Slavna devica, ki je to večkrat dokazala: Agatha Christie.

Umetniška tehtnica

Tehtnica vedno išče ravnovesje in harmonijo ter zadovoljstvo v življenju na sploh in tudi na delu. Zaradi svoje umetniške in estetske žilice se najbolje znajde v poklicih, kot so glasbenik, igralec ali režiser. S potrpežljivimi tehtnicami je zlahka shajati, so odprtih misli in se zato odlično znajdejo tudi v poklicih, kot so učitelj ali vodja umetniške galerije. Slavna tehtnica: Ray Charles.

Sočutni škorpijon

Pri škorpijonu se vse vrti okoli intime. Ne samo v romantičnem, temveč tudi v poslovnem smislu. Zaradi svojega sočutja se zna povezat in sočustvovati z drugimi ter mu ni težko vzpostavljati pristnih, zaupljivih in trajnih odnosov. Škorpijoni so odlični psihologi, terapevti in svetovalci, saj se znajo vživeti ter razumeti druge.

Hkrati za nobeno ceno ne bi izdali zaupanih skrivnosti. Prav tako se škorpijoni velikokrat predajo humanitarnemu delu. Njim nikoli ni vseeno za stisko drugih, kar dokazuje v znamenju škorpijona rojena aktivistka in borka za pravice žensk Elizabeth Cady Stanton.

Raziskovalni strelec

Strelci najbolj obožujejo svobodo in ne prenesejo omejitev. Rojeni v tem znamenju ne marajo tesnih okvirjev in zavračajo pravila ter tradicijo. Kljub temu radi delajo v skupinah, kamor vedno vnesejo zvrhano mero svežine. V kreativnem in dinamičnem okolju lahko veliko prispevajo k dobrobiti in uspehu podjetja ali lastne karierne rasti. Slavni strelec Jay-Z.

Ambiciozni kozorog

Kozorogi se vedno ozirajo po vodilnih položajih. So ambiciozni, dobro poznajo svoje cilje in prioritete in če si želijo nekaj doseči, s trdim delom nedvomno bodo.

Službe, kjer je vedno možno napredovanje, so zanje najboljše. Vendar uspeha ne kujejo na ramenih in žuljih drugih, temveč si do njega pomagajo z lastnimi rokami in sodelovanjem drugih. So namreč načelni in pošteni. Zato so zanje najboljša dela, kjer je možno napredovanje in hkrati vključujejo skrb za druge in za boljšo družbo na sploh. Znan kozorog je bil denimo prvi direktor agencije F.B.I J. Edgar Hoover.

Prilagodljivi vodnar

Vodnarji se zaradi svoje prilagodljive narave odlično znajdejo v domala vseh poklicih, zlasti pa v tistih, kjer lahko prispevajo k boljši družbi. Zato so neredko med izumitelji ter v prvih vrstah takšnih in drugačnih humanitarnih organizaciji.

Vodnarji sprejemajo in cenijo drugačnost, spoštujejo druge in znajo v vsakomur videti svetlo točko. Oni so pripravljeni spreminjati svet na boljše, kar dokazuje tudi znana vodnarka borka za pravice žensk in sufražetka Susan B. Anthony.

Z bogato domislijo obdarjene ribe

Od vseh znakov zodiaka ribe premorejo največ domišljije. So večni otroci, nikoli ne prenehajo verjeti v čudeže in so zato odlični umetniki, učitelji, svetovalci, tudi astrologi in pisatelji, kar je s svojimi čudovitimi otroškimi knjigami neštetokrat dokazal ameriški pisatelj Dr. Seuss.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)