Horoskop: 5 najbolj prijaznih znamenj, ki jim je resnično mar za druge

Rojeni v določenih astroloških znakih se ne pretvarjajo, oni so res vedno pripravljeni pomagati ter stati ob strani.

14.8.2018 ob 9:01

prijateljstvo_socutje_pomoc.jpg

Zvezde določajo, kakšni smo, kako ravnamo ter kako se odzovemo na določene situacije. Torej nesporno vplivajo tudi na to, kako prijazni smo do ljudi, ki nas obdajajo. Pa naj bodo sorodniki, sodelavci, prijatelji ali popolni neznanci.
Rojene v določenih znamenjih odlikuje prijaznost ter so vedno pripravljeni ponuditi roko. Če gre verjeti portalu Your Tango, je to sledečih pet.

Ribe

Ribe so prijetnega značaja, saj so pozorne, skrbne in empatične. Sposobne so se vživeti v čustva drugih in nagonsko vedo, kaj nekdo potrebuje ter poskrbijo, da to tudi dobi.

Zlepa ne zamerijo, znajo oproščati ter vedno ponudijo drugo priložnost. Ribam se je težko zameriti. Ne glede na to, kaj se zgodi, vedno so pripravljene kriti hrbet nekoga, ki jim je blizu.

Rak

Rake vedno zanima, kako drugi živijo. Vendar ne zato, ker bi bili zavistni, temveč zgolj, ker radi pomagajo. Oni niso skrbni in pozorni le v besedah, takšni so tudi v dejanjih. V resnici jim ni vseeno, kako se drugi počutijo.

Če je nekdo slabe volje ali zaskrbljen, vendar še sam ne pozna vzroka, mu bo rak skozi pogovor skušal poiskati srž težave. Če bo nekdo izjavil, da pomoči ne potrebuje, bo rak to spoštoval, kar pa ne pomeni, da bo izginila tudi njegova skrb za dobrobit nekoga, ki ga je sicer odrinil, a očitno potrebuje pomoč.

Tehtnica

Tehtnice so prisrčne in izjemno radodarne. Če se prijatelju pokvari avto, mu bo tehtnica brez pomisleka posodila svojega. Če je sorodnik na tesnem z denarjem, bo odprla denarnico. Če se nenadoma vlije dež, bo tehtnica posodila dežnik, čeprav to pomeni, da bo sama mokra.

Rojeni v tem znaku so empatični, skrbni in vedno pripravljeni pomagati. Tako tistim, ki jih poznajo, kot popolnim tujcem. Prostovoljno delo jim nikakor ni tuje.

Strelec

Strelci dobro vedo, kako nekomu polepšati dan. Zavisti ne poznajo in se z drugimi iskreno veselijo njihovega uspeha.

Če nekdo v službi napreduje, če kupi nov avtomobil ali če je srečno zaljubljen, mu strelec to iz srca privošči. Rad pohvali druge, a pozna pravo mero in s komplimenti ne pretirava, zato vedno deluje pristno. Pohvale so ravno takšne in tolikšne, da tistega, ki so mu namenjene, iskreno razveselijo.

Kozorog

Kozorogi so na videz resni in strogi, a v resnici rojeni v tem znaku še zdaleč niso brezbrižni ali trdega srca. Oni so vedno prvi, ki bodo ponudili roko in zlahka nase prevzamejo naloge ter bremena drugih. So pozorni, prijazni in potrpežljivi.

Ne silijo v ljudi, temveč jim puščajo prostor in čas, da sami izrazijo jezo, žalost ali potrebo po pomoči. Ko se to zgodi, jim ponudijo vso podporo. Ne, da bi kaj pričakovali v zameno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še // Horoskop: 4 znamenja, ki ne marajo bežnih romanc ali pa Horoskop: 4 znamenja, ki jih ni pametno izzivati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)