Bo ta Slovenka zmagovalka nove sezone šova Slovenija ima talent 2018?

Mimo je druga oddaja sedme sezone šova Slovenija ima talent 2018, ki jo je zaznamovala glasbenica Dunja Vrhovnik. Pozornost je pritegnila že s svojo življenjsko zgodbo, navušila pa z izjemnim nastopom.

8.10.2018 ob 8:40

dunja_vrhovnik_slovenija_ima_talent.jpg

30-letna Dunja Vrhovnik iz Slovenj Gradca je odlična vokalistka, ki poleg petja obvlada kitaro, ki jo igra že 24 let. Študirala je na Univerzi za glasbo na Dunaju, ko so v nekem trenutku njeno življenje močno zaznamovale motnje hranjenja (anoreksija, bulimija).

“Bila sem zelo suha, a se tega nisem zavedala, dokler nisem nekega dne stopila na tehtnico in je ta pokazala manj kot 40 kilogramov,” je v šovu povedala Dunja in izpostavila, da se o motnjah prehranjevanja še vedno premalo govori in piše.

“S težavo sem se borila sama, saj me je bilo preveč sram, da bi jo komu zaupala,” je še priznala in povedala, da ji je iz težave pomagala tudi glasba. “Ko sem spet začela peti in igrati kitaro, sem v sebi po petnajstih letih spet našla svoj notranji mir. Odločila sem se, da želim postati spoštovana glasbenica.”

V šov Slovenija ima talent 2018 se je prijavila, da pokaže, kaj zmore in kaj zna, in s svojim nastopom je nemudoma osvojila tako gledalce kot tudi žirante, ki so jo poslali v naslednji krog. Z nastopom je še posebej ganila Marjetko, saj je v svoj nastop vključila tudi priredbo njene pesmi Here for you.

Njenega nastopa s šova žal nismo našli, smo pa ogromno posnetkov našli na njenem YouTube profilu.

Oglejte si enega od njenih nastopov:

Na to, ali bo prav Dunja Vrhovnik zmagovalka sedme sezone šova Slovenija ima talent 2018, bomo seveda morali počakati. V vsakem primeru pa ne dvomimo, da si bo ustvarila lepo glasbeno kariero.

Pripravila: Š. S.
Foto: POP TV

Preberite še: ŽIVLJENJE NA TEHTNICI: MOTNJE HRANJENJA SO BOJ, KI GA TUDI S STARŠI LAHKO PREMAGAMO


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)