Franko Bajc: Kaj počne finalist šova Kmetija, v katerega je zaljubljene pol Slovenije?

Finale šova Kmetija je pred vrati in podira rekorde gledanosti. Šov, kjer ni manjkalo glasnih in umazanih sporov, pa je letos prinesel tudi pravo pašo za oči. Dame in gospodje, Franko Bajc.

6.12.2018 ob 4:55

franko_bajc_micna_kmetija.jpg

Le kdo ne mara postavnih mladeničev in deklet, še posebej, če zraven očarajo tudi s svojo karizmo. Eden takšnih, ki je ogrel Slovenke, je Franko Bajc. Tekmovalec Kmetije se je uspel prebiti do finalnega tedna, a ne zgolj po zaslugi izklesanega telesa. No, dejstvo, da se po kmetiji pogosto sprehaja zgoraj brez, nikakor ni zanemarljivo, pa vendar. Kdo torej je Franko?

Prihaja iz Ajdovščine in je star 23 let. Ljubitelji resničnostnih šovov ga poznate že iz Surviverja, pred kratkim pa se je boril tudi za naslov mistra Slovenije. Postaven mladenič je odraščal na ranču s konji, zato mu življenje z živalmi ni tuje, a njegovi prvi ljubezni sta nekaj povsem drugega. To sta glasba in šport.

poptv_kmetija_franko_bajc_micna_tekmovalec.jpg

Živi za šport in glasbo

Franko namreč dela kot fitnes trener, igra pa tudi bobne. In prav v teh vodah ga boste srečali najpogosteje. Mična je pokukala na njegov Instagram, kjer temolasec deli fotografije in videe z utrinki njegovega vsakdana. Najpogosteje ga boste videli med treningom, prepotenega do spodnjic, med pogostimi posnetki pa se najde tudi glasbeni studio.

Kot bobnarja ste ga ob didžeju Clayju Clemensu lahko videli na primer v ljubljanskem klubu Cirkus, 29. decembra pa nastopa na dogodku Hï Frozen Castle. Franko se je ob prihodu s Kmetije (ki so jo posneli več tednov vnaprej) glasbene kariere torej lotil še bolj resno.

Kmalu prihaja nov komad!

S kitaristom Krisom Kodeljo, s katerim skupaj igrata že od otroštva, te dni snemata v studiu Žana Serčiča.

"Končno smo naredili korak naprej pri projektu, ki sva ga s Krisom Kodeljo začela takoj, ko sva izvedela zase. S prijateljem, ki je bil poleg, ko sem prvič za (bobnarske) palčke prijel," je povedal Franko, o katerem bomo v glasbenem svetu kot kaže še veliko slišali.

Kaj bo z zmagovalcem Kmetije? Ta bo znan že te dni. In če zmaga Franko? Potem bo denar porabil za glasbo, kakopak. "Ko se vrnemo s Kmetije, me čaka kar nekaj dela. Ta posel ni poceni in nagrada bi mi prišla prav," je pred vstopom v šov povedal Franko.

Kakšno pesem so fantje posneli, bomo slišali kmalu, do takrat pa zanj držimo pesti še do konca šova, iz katerega lahko odkoraka težji za 50.000 evrov!

Avtor: M. M.
Foto: POP TV, Franko Bajc/Instagram

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj odločnih, pogumnih in neustrašnih astroloških znakov ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)