Dotiki, ki mu zmešajo glavo

Z ustnicami, prsti in zobmi razvajajte njegov vrat.

23.3.2016 ob 12:30

shutterstock_145797668.jpg

Ni res, da je samo žensko telo pokrito s številnimi erogenimi conami. Tudi na njegovem obstajajo skrite točke strasti. Čas je, da jih spoznate in jih razvajate tako, kot si nedvomno želi (pa čeprav morda tega ne ve niti sam).


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Za poljube

Če želite uporabiti najstarejši trik, s poljubi napadite njegov vrat. Z njimi potujte od njegovih ustnic proti bradi, se spustite proti vratu ter bodite najbolj intenzivni na področju tik pod ušesi. Vrat je tako pri moških kot pri ženskah najbolj vroča erogena točka, zato mu privoščite užitek in ga razvajajte z nežnimi poljubi.

Za dotike

Z blazinicami prstov se sprehodite po zadnjemu delu njegovega vratu, po temenu. Pomikajte se in dol ter mu ob tem med objemom kaj nežnega šepetajte na uho. Še bolj bo ta stimulacija učinkovita v kombinaciji s prej omenjenimi poljubi.

Za grizljanje

Nežno grizljanje je dejanje, ki v zanosu strasti še kako hitro zadeve prestavi v novo dimenzijo. Tu znova igra glavno vlogo vrat. Malce se poigrajte še z njegovimi ušesi ter se spustite nekoliko nižje, na njegova ramena. Ne bodite pregrobi, pokažite pa mu, da si upate. Tudi z zobmi.

Nasvet: Začnite z božanjem temena, nadaljujte s poljubi po njegovemu vratu in zaključite z ugrizi. Učinek na videz sicer drobnih prijemov bo več kot zadovoljujoč.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)