Deset potez, zaradi katerih bo malce ljubosumen

Če imate občutek, da vas zadnje čase zanemarja.

9.7.2015 ob 6:30

ljubosumen.jpg

Se vam zdi, da vam dragi ne posveča dovolj pozornosti in se raje zabava po svoje? Ali da vas jemlje kot samo po sebi umevne? Torej v njem prebudite malce ljubosumja, ob katerem bo hitro raje večere preživljal z vami, kot s prijatelji. Potrebujete nekaj idej, s katerimi boste vanj vsadili ravno toliko dvoma, da bodo zadeve med vama postale zanimivejše? Poglejte deset dejanj, ki ga ne bodo pustile ravnodušnega.

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku

Spogledovanje z drugimi

Igranje z lasmi in zapeljivi nasmehi so osvajalsko orožje vsake ženske. Filrt naj bo povsem nedolžen a vedite, da on, če boste v njegovi družbi pozornost namenili drugemu, ne bo ostal hladen.

Smejanje tujim šalam

Če je nekaj smešno, se boste temu smejali. In čeprav bi bila vaša reakcija povsem enaka, kadar bi jo povedala ženska, bo vaš dragi ob vašem gromkem smehu šali, ki je prišla iz ust kolega prepričan, da ste zagotovo opazili spol šaljivca.

Oboževanje moških zvezd

S prijateljicami je prijetno razglabljati, kako čudovite mišice imajo slavni nogometaši ali igralci. A vaš dragi tega ne posluša rad. Četudi je oseba, ki ji pojete hvalnice, nekje na drugem koncu sveta, bo ob tem vsaj malce ljubosumen.

Omenjanje moških kolegov

Zanima ga, kaj se dogaja v vaši pisarni. Če pa mu boste večkrat omenili, kako zabaven je vaš šef ali novi kolega, bo hitro pomislil, da vam je všeč tudi drugače, ne zgolj kot sodelavec.

Dopisovanje z drugimi moškimi

Pa naj bo s kratkimi sporočili ali prek družabnih omrežjih. Ob dejstvu, da jim namenjate čas in besede, se zagotovo ne bo počutil prijetno in se bo potrudil, da boste pozornost raje posvetili njemu.

Moški prijatelj

Ne glede na to, da je vajin odnos zgolj in samo platonski, se bo težko sprijaznil z dejstvom, da se večkrat dobita na popoldanski kavici.

Spominjanje starih časov z bivšim

Če bi radi, da pomisli, da o njem še vedno romantično sanjarite, mu samo omenite tiste čudovite počitnice z vašim nekdanjim frajerjem.

Preživljanje časa brez njega

Počitnice s prijateljicami so za vas odlična ideja. Tudi zato, ker bo on spoznal, da se znate zabavati brez njega. To bo malce umirilo njegov ego, kar lahko izkoristite sebi v prid.

Zabave brez njega

Ne glede na to, ali ste na službeni zabavi s sodelavci ali se zabavate s prijateljicami. Sploh, če bo na družabnih omrežjih opazil kakšno po njegovem okusu sporno fotografijo, mu zagotovo ne bo vseeno.

Daljši delavnik

Nepričakovano delo v službi vas še za dve uri prikuje za računalnik. Ali vam to služi kot izgovor, da se s kolegico po opravljenem delu odpravita še na pijači. Nič spornega, on pa si bo v tem času namišljal čisto nespodobne scenarije.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)