Top izdelki, ki se jih v Ikei splača kupiti in tisti, ki jih lahko pustite tam

Preverili smo, kateri izdelki so med najbolj priljubljenimi in kateri med najmanj.

20.2.2021 ob 5:50 | Foto: GettyImages, Ikea Slovenija | Avtor: P. Pa.

Top izdelki, ki se jih v Ikei splača kupiti in tisti, ki jih lahko pustite tam

Odprtje priljubljene švedske trgovine s pohištvom in dodatki za dom v Ljubljani je tik pred vrati. Razlogi, zakaj je tako priljubljena, so gotovo znani vsem. Je cenovno dostopna in nadvse trendovska. Raznovrstvni izdelki so priljubljeni tudi pri blogerjih in strokovnjakih za življenjski stil, ki so na svojih straneh razkrili, kateri so tisti produkti, ki se jih v Ikei res splača kupiti. Njihova mnenja in izkušnje so povzeli na spletni strani Insider. Našteli pa so tudi nekaj takšnih, ki jih lahko brez slabe vesti pustite na trgovski polici.

Raskog voziček za shranjevanje

Gre za voziček, ki je nadvse uporaben v različnih prostorih, tako v kuhinji, kot tudi v kopalnici ali shrambi ali v letni kuhinji. Najdete ga v različnih barvnih odtenkih.

Variera organizator pokrovov

Če tudi vam iskanje pravega pokrova za lonec povzroča sive lase, potem se boste gotovo razveselili tega pripomočka. S pomočjo organizatorja pokrovk iz serije Variere bo vaša kuhinja nedvomno bolje organizirana.

--> Zate imamo tudi izjemno praktičen nasvet, kako po nakupih v Ikeo, da te na blagajni ne bo bolela glava!

Kallax knjižne police

Knjižne police Kallax ste gotovo že kje srečali. So idealna rešitev za tiste, ki imajo radi organizirano življenje. Uporabite jo lahko tudi kot pregradno steno. Dobiti jo je mogoče v različnih dimenzijah in prav nič čudnega ni, da je že leta eden izmed najbolj priljubljenih Ikeiinih kosov. Najdete tudi veliko različnih košar in dodatkov, s katerimi lahko popestrite svoj poličnik.

Terje zložljivi stol

Idealna izbira za vse tiste, ki potrebujete kakšen dodaten stol. Je cenovno ugoden in enostaven za pospravljanje. Pospravite ga lahko praktično kamorkoli in uporabite, ko ga potrebujete.

Guliver posteljica

Je lepa in cenovno ugodna izbira za novopečene starše. Posteljica je v Združenih državah Amerike menda pravi hit.

Oumbarlig 7-delni set posod

Greste prvič na svoje in kupujete set posode? To je set, s katerim boste lahko več kot odločno začeli svojo kuharsko pustolovščino. Pa še ugoden je. Nič čudnega, da je med mladimi tako priljubljen.

Preproga Stockholm

To je gotovo ena izmed najbolj priljubljenih in prepoznavnih Ikeinih preprog. Na spletni strani Wirecutter so jo ocenili kot najboljšo poceni preprogo.

Počivalnik Strandmon

To je izdelek, ki ima na Ikeini spletni strani več kot dvesto petzvezdičnih ocen. Nadvse priljubljen je tudi zato, ker ima snemljivo in pralno prevleko. Dobiti ga je mogoče v najrazličnejših barvnih odtenkih.

Hvala, ne? 

In katerim izdelkom se je po mnenju blogerjev, ki so svoje izkušnje z Ikeo delili na spletni strani Insider, bolje izogniti? Prvi, ki ga omenjajo je predalnik Malm, ki je bil zaradi pogostih nesreč, ki so povezane z njim, že večkrat odpoklican. Če se držite navodil in ga pritdrite na steno, pa je lahko tudi dobra izbira.

Odvsetujejo še mizo Bekant, ki je prilagodljiva po višini, kavč Klippan, ploščo za mizo Glasholm, posteljni okvir Hemnes, odejo Myskgras, omarni sestav Pax, Ikeino Spring vzmetnico in kavno mizico Lack. Sicer pa nihče ne more reči, da ne bodo všeč tudi vam in nihče vam ne more zagotoviti, da se bodo zgoraj našteti dobro obnesli tudi pri vas. 

Preberite še: Ikea bo odkupovala staro pohištvo, ki ste se ga naveličali

Morda vas zanima tudi: Carica Urška, ki dela čudežne prenove doma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)