To o tvojem karakterju pove slog okrasitve božične jelke

Se v tvojem stanovanju že blešči božično drevesce? Preveri, kaj o tvojem karakterju pove slog, v katerem si ga okrasila.

13.12.2021 ob 5:15 | Foto: Bogdan Kurylo/Getty Images | Avtor: E.N.

To o tvojem karakterju pove slog okrasitve božične jelke

Pred nami je najlepši čas v letu, mesta pa se že cel december bleščijo v prazničnih lučkah. Le redki se še držijo tradicije, da se drevesce okrasi šele na božični večer in zdi se, da se je praznovanje raztegnilo kar na cel mesec. Predvidevamo, da se tudi v tvojem stanovanju že lesketajo lučke in okraski. Pa veš, da njihov slog lahko veliko pove o tvojem karakterju? Spodaj preveri, kaj lahko tvoji obiski o tebi razberejo na podlagi praznične okrasitve.

Trendovsko drevesce

Če je tvoje božično drevesce vedno okrašeno po zadnji modi, ki jo lahko zasledimo v trgovinah z notranjim dizajnom, to pomeni, da si po osebnosti zelo živahna in zabavna. Všeč ti je, če se že sama jelka sveti v kakšni drugi kot zeleni barvi, ne bojiš se neon okraskov, prav tako te ni niti strah povedati, kaj si misliš. Si kreativna duša, ki v življenju nikakor ne mara dolgčasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky @21 Oakham (@21oakham)

Tradicionalna jelka

Si ena tistih, ki na jelko vsako leto obesi iste okraske, nekateri izmed njih so doživeli že na desetine božičnih večerov. Ceniš tradicijo in družino ter z njo kakovostno preživet skupni čas. Najraje imaš naravno smrečico, da tvoj dom zadiši po gozdu in aromatični smoli. V življenju zelo ceniš avtentičnost in iskrenost ter si prijazna in zanesljiva oseba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Czajka_Home Interior&Living (@czajkahome)

Glamurozno drevesce

Vsako leto komaj čakaš božič in že jeseni nakupuješ nove okraske. Tvoje drevo se vsako sezono sveti v novih barvah in bleščicah, seveda pa mora segati do stropa. V življenju sta ti pomembna eleganca in uživanje v finih stvareh. Vedno si srce zabave, obožuješ druženja in na praznično gostijo je seveda vedno pripravljeno tudi tvoje stanovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Umberto Meglio (@udimeglio)

Retro smrečica

Zate bi lahko rekli, da si se rodila v napačnem stoletju, saj te nikakor ne pritegnejo veliki okrašeni shopping centri in bleščeče trgovine. Za okraski veliko raje brskaš po vintage shopih in starinarnicah, pa tudi po babičini kleti. Ceniš zgodbo in tradicijo, ki jo imajo takšni obeski, tudi sama pa imaš rada tradicijo in umirjenost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evaa Lopez

Preberi še: Ustvarjamo z otroki: Pravljična medena hišica

Morda te zanima tudi: Najboljše ideje za vse, ki bi obdarovali premišljeno in trajnostno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)