Osem obveznih predmetov v spalnici vsake moderne ženske

Še zdaleč se ne konča vse pri postelji in omari.

5.5.2017 ob 8:10

shutterstock_407548930.jpg

Spalnica je v prvi vrsti namenjena počitku. In seksu. Da pa bi oba bila res odločna, še zdaleč nista dovolj postelja in nad njo velika slika. Le v prijetno urejenem spalnem okolju se boste lahko povsem sprostili in uživali. V spancu ali v čem drugem. Kaj vse torej morate imeti v spalnici?

Več uporabnih namigov najdete na Facebooku. 

Različne blazine

Na postelji jih ni (skoraj) nikoli preveč. Ne omejite se torej zgolj na tisto, na katero zvečer položite glavo. Blazine v pisanih barvah, velikostih in oblikah v prostor prinašajo toplino, kar kličejo k počitku in sproščanju, prav pa seveda pridejo tudi drugače.

Starinska mizica

Takšna, kot jo videvate v filmih: mizica, z velikim ogledalom, mnogimi predali in veliko površino, na kateri hranite parfume, ličila, kračo za lase, šatulje z nakitom. Poiščite toaletno mizico po vašem okusu, ter lepotilni rutini v spalnici pričarajte novo dimenzijo.

spalnica.jpg

Sveže cvetje

Brez njega spalnica preprosto ni popolna. V njej potrebujete nekaj živega in živahnega, prav to pa je šopek rož.

Luksuzno pregrinjalo

Vsaka prava dama ima posteljo pogrnjeno z lepim, velikim, mehkih pregrinjalom. Eleganca, ki jo zagotavlja prostoru je neprecenljiva, prijeten občutek, ko se za nekaj trenutkov uležete nanj, prav tako.

Starinski stol

Ali, če imate dovolj prostora, dva. Mehka, udobna, retro. Kajti lepo se je med tem, ko si oblačite hlačne nogavice, usesti na nekaj udobnega, kar hkrati še kako polepša prostor.

Praktične obešalnike

Čeprav je omara zaprta, naj bo vendarle urejena. Najlažje bo šlo, če boste zavrgli vse stare obešalnike, različnih velikosti in materialov, ter si priskrbeli enake, tanke in takšne, z zaščito proti drsenju še tako gladkih oblačil.

Koš za perilo

Ne, ta ne sodi zgolj v kopalnico. Tudi tam, kjer spite, vam bo prišel prav. Pozabite pa na plastičnega. Lični, okrogli koši, pleteni iz bambusa, niso samo uporabni, temveč lahko tudi domiselno dopolnijo videz vaše spalnice. In bluza zvečer ne bo pristala kar na tleh.

Nekaj za branje

Modro in konec koncev, vedno moderno. Pred spanjem ne gre gledati televizije, temveč je bolje kaj prebrati. Polička s knjigami je torej nepogrešljiv del spalnične opreme.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)