Ljubljana ima vse več kužkom prijaznih lokalov

Ljubljana se rada pohvali, da je najlepše in najbolj gostoljubno mesto v regiji ne glede na letni čas. Za ljudi. Kaj pa za njihove štirinožne prijatelje?

27.2.2019 ob 8:13

alenka_godec_pes_chilly.jpg

V hladnejših mesecih naše kosmatince pogostokrat zebe v tačke med sprehodom ali ob druženju njihovih lastnikov ob kavi.

Energetika Ljubljana je tako na desetih lokacijah v Ljubljani postavila grelne blazine Tople tačke za ogrevanje kosmatih tačk vaših ljubljenčkov.

Razvili so jih v želji poskrbeti za toplo udobje vaših štirinožnih prijateljev. Med vašim prijetnim kramljanjem s prijatelji se vaš štirinožec lahko v popolnosti sprosti na topli blazini brez tresenja in neudobja, ki ga povzroča mraz.

Akciji se je pridružila pevka Alenka Godec s svojim Chillyjem in z delila njuno izkušnjo s Toplimi tačkami:

"Ni skrivnost, da kužke naravnost obožujem, naša Chilly pa je sploh deležna popolne oskrbe in ljubezni. Radi imava sprehode s postankom ob kavi in tudi v mrzlih dneh paše loviti sončne žarke kar na prostem. A sem se takim trenutkom izogibala, saj je nisem želela pustiti na mrzlih tleh predolgo, medtem ko bi bila sama zavita v deko. No, na grelni blazini pa bo tudi njen postanek prijetno topel."


Pripravila: S. S.
Foto: Pristop

Preberite še: Odličen način za premagovanje zatohlega vonja v omarah ali pa Tako je mogoče najeto stanovanje spremeniti v dom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)