Kaj podariti, ko nas preseneti povabilo na obisk

Nepričakovano obdarovanje.

25.12.2016 ob 6:10

darilo_shutterstock_337228214.jpg

Teden med božičem in silvestrovim je čas obiskov, srečanj in zabav, med katere pa se prikradejo tudi povabila, ki jih nismo pričakovali. Seveda se na njih z veseljem odzovemo, a kaj, ko si ne želimo pozvoniti praznih rok. Kaj lahko podarimo in z malo pozornostjo razveselimo gostitelja, pri tem pa ne porabimo veliko denarja in ne izgubljamo časa po trgovinah? Morda pa darilo najdemo kar doma.

Načrtovano 2017

V predprazničnem času ste zagotovo prejeli koledarje, notesnike in pisala, a jih toliko verjetno ne potrebujete. Izberite po barvi ujemajoč pisarniški material, morda dodate še kakšne lepo oblikovane škarje in vse skupaj moderno zavijte. Iz kartona naredite voščilnico in vaše izvirno darilo je pripravljeno.

Za pravi oddih

Drugo najpogostejše darilo so kozmetični izdelki. Koliko losijonov, krem za roke in gelov za tuširanje se vam kopiči v omari? Če toliko, da jih sproti ne morete porabiti, jih lahko lično zapakirate v čudovito darilo. Kupite komplet malih, mehkih brisačk, pleteno košaro, svečo z nežnim vonjem, morda jo celo že imate doma, in darilo za ljubitelje razvajanja je pripravljeno. V košaro lahko dodate še doma narejen potpuri ali solno kopel, ki se jo prav tako zelo enostavno naredi v domači kuhinji.

Košara dobrot

Ste spekli ogromno piškotov, dobili več kot preveč marmelad, so vas obdarili s kavo, vi pa prisegate na čaj? Vse decembrske dobrote, za katere že zdaj veste, da ne bodo šle v promet, lahko brez slabe vesti porazdelite med prijatelje. Sestavite vrečko dobrot ali lično zapakirajte v košaro, v katero morda dokupite lepo skodelico, namizni prt, komplet kuhinjskih krp ali emajliran lonček.

Avtor: Da. M. 
Foto: Ikea, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)