Ikea misli tudi na vonj stanovanja

Ikea in Byredo z vonjem za dom.

12.6.2017 ob 12:55

parfum_43124-1_og.jpg

Lepo je vstopiti v stanovanje, v katerem prevladuje svež vonj, ki nam da takoj vedeti, da gostitelji lepo skrbijo za svoj dom. Pomembnosti vonja v prostoru se zaveda tudi švedska znamka Ikea, ki je na področju opreme doma vodilna tako med tistimi, ki so pripravljeni za opremo odšteti nekaj več denarja in prisegajo na trendovski dizajn, kot tudi med tistimi, ki si stanovanje opremljamo z minimalnimi stroški.

Priljubljena pa je tudi med tistimi potrošniki, ki v Ikei kupujejo le sveče, papirnate servietke, sem in tja kakšno okrasno blazino ali stensko nalepko. Prav te bo razveselila novica o Ikejinem sodelovanju s prav tako švedsko znamko Byredo.

Byredo izdeluje parfume, ki so že zelo priljubljeni med številnimi blogerkami. Skupaj z Ikeo pa bodo ustvarili vonj za dom, z njim pa obljubljajo, da si bomo lahko ustvarili sproščeno atmosfero, saj bo v nas vzbudil prijetne občutke.

»Vonj je pomemben del vsakega doma, saj ustvari občutke ugodja in varnosti. O tem se redko govori, a z našim projektom bomo ljudi spodbudili prav k temu – zaznavanju vonjav, ki nas obkrožajo,« je povedal Ben Gorham, ustanovitelj znamke Byredo.

Kdaj bo dišava na voljo v Ikei še ni znano.

Avtorica: Da. M. 
Foto: Ikea


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)