Genialni trik, s katerim je mama pred spanjem umirila hčerki

Morda bo tudi vam prišla prav zvijača, s katero je na domiseln način pred spanjem hčerki pomirila ena od mam.

19.10.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages, Facebook | Avtor: M. FL.

 Genialni trik, s katerim je mama pred spanjem umirila hčerki

Vsem staršem je dobro znan sledeči scenarij: zvečer, ko nastopi čas za spanje, so otroci polni energije in živahno tekajo po stanovanju, še tako zavzeto prigovarjaje in prošnje pa ne pripomorejo k temu, da bi se že končno umirili in odpravili k počitku.

Učinkovite rešitve se je domislila Jessica D'Entremont, mama dveh energičnih deklic. Vse, kar je nekega večera po napornem dnevu potrebovala, je bilo nekaj trenutkov tišine, katerih pa ni bila deležna, je pojasnilala za portal Scary Mommy. Kajti, ko se je vrnila domov, sta jo pričakali dve, energije polni deklici.

Da bi ju umirila, je iz omare vzela dve pižami iz tkanine, ki se v temi sveti in ju prosila, naj oblačili oblečeta. Nato jima je dejala, da se bosta pižami svetili le, če se bosta napolnili. Napolnita pa se tako, da deklici ležeta pod svetilko ter, dokler se pižami polnita, povsem mirujeta.

Izvedbo in izpeljavo načrta je objavila na Facebooku in komentarji, ki jih je bila deležna, so bili polni odobravanja: "Uganite, kaj bodo moji otroci letos dobili za božič," se je glasil en od njih.

Skratka, trik je deloval in mamica je bila deležna malo miru: "Hotela sem ju umiriti, da bi lažje zaspali. Hkrati v ta namen uporabljam tudi eterična olja," je pojasnila Jessica.

Včasih je vse, kar mame potrebujejo, malo predaha. Deklici pa ne samo, da sta se umirili, temveč sta se zabavali tudi ko sta čakali, da njuni pižami zasvetita, mala bela laž pa ni nikomur škodovala.

Looking for a way to keep your kids still.... Buy them glow in the dark pjs. Tell them they have to lie really still...

Objavil/a Marie Jessica dne Nedelja, 29. september 2019

 

 

 

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)