Tedenski horoskop od 4. - 10. julija: Eni bodo spolno zacveteli, drugi naj si vzamejo čas za počitek (Piše: Stane Padežnik)

Preberite solarno-karakterni horoskop za teden od 4. do 10. julija 2023.

4.7.2023 ob 5:45 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 4. - 10. julija: Eni bodo spolno zacveteli, drugi naj si vzamejo čas za počitek (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

V sredo, četrtek, nedeljo in ponedeljek boste polni bojevite, športne in duhovne energije, s katero boste premagovali napore in dosegali počitniške cilje.

Vse pa le ne bo šlo brez nevarnosti, zato bodite dobro opremljeni in poslušajte tudi izkušnje in informacije ljudi na poti, da ne bi zabredli v težave. Z ljubljeno osebo bi se lahko dobro usklajevala, če ne bosta občasno pretirano razburjena.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Venera in Mars bosta še nekaj časa v stresnem aspektu z vašimi najbolj občutljivimi točkami, področji, kjer se vam dogaja kaj prelomnega. Včasih boste imeli razlog za navdušenje, kdaj pa tudi za srdito kritiziranje.

V torek, četrtek in soboto skrbite za svojo najbližjo okolico na dopustu ali doma, pa tudi za zaščito rastlin pridelkov in tistih, na katere ste čustveno vezani, da jim ne bo preveč škodila vročina.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Še najbolj boste razigrani sredi ted­na in od nedelje, saj bodo živahne energije kozmosa vplivale na dogajan­je okoli vas, to pa vas bo kar posrkalo, saj si želite doživljajski dopust.

 

Če ste še v službi ali poslu, si vzemite predah za hiter počitek, potem pa na klepet proti večeru, ogled predstave ali romantično srečanje. Aspekta financ in ljubezni bosta ugodna, vi pa ne dovolite, da bi vam ju kaj pokvarilo.

RAK (22. 6.–22. 7.)

V tednu po ščipu boste hrepeneli po doživetjih v naravi, na ulicah, kjer potekajo festivalski dogodki, pod širnim nebom nekje na višini, po napenjanju jader, ki bi vas nesla daleč proti obzorju, potrebovali pa boste tudi mirno okolje, da si bo odpočila vaša duša in se sprostilo telo.

V petek in soboto vam bo prijala topla beseda sočutne osebe, morda partnerja ali ljubečega prijatelja, ter božajoče valovanje slane vode.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Do ponedeljka še lahko izkoristite ognjevito energijo Marsa v sebi, ki jo poganjajo spolni hormoni, saj ste tako zelo čudoviti in erotično privlačni, da vas redkokdo spregleda.

Poseben sijaj vam daje Venera, saj je vaš nasmeh hipnotičen in vabljiv tudi pri tržno usmerjenih poslih. Več denarja torej pripisujte svoji zapeljivosti in uslužnemu pristopu do kupcev, gostov, šele nato kakovosti vaše ponudbe.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Do ponedeljka je še vedno obdobje ponotranjenosti, opazovanja, proučevanja in premišljevanja ter ukvarjanja z domačimi. V znanem okolju vam bo opravljanje poklica ponujalo dovolj zadovoljstva, da boste uspešni, a tudi če ste že na dopustu, bo vse teklo gladko.

Občutljivejši boste od petka do nedelje, zato takrat ne počnite ničesar tveganega in ne obujajte bolečih zgodovinskih tem niti v intimnih odnosih.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

V družbi imenitnih oseb boste počeli nekaj na očeh javnosti, na odru, v razstavnem prostoru, sodelovali na posvetu, poletnem taboru. Na dopustu bo nekaj razlogov za negodovanje.

Če jih boste pred krajcem pripisovali partnerju, bosta oba občutila mrakobnost poletja, namesto da bi občudovala zvezdnato nebo. Več si boste privoščili strastno zaljubljeni in premožnejši.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Vaša energičnost se bo izpela do ponedeljka. Pred tem boste uveljavljali svojo voljo in zagovarjali visoko zastavljene cilje, tudi finančne. Če bodo onstran možnosti, boste trdo pristali.

V gorah ne plezajte po slabo zavarovanih poteh, z obale ali mostu, pomola ne skačite v plitvo vodo, na cesti ne pritiskajte do konca na plin, pa tudi brez zaščite se ne spozabite s premalo poznano osebo.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Več možnosti za povečanje posla bo v torek, četrtek, nedeljo in ponedeljek. Čeprav so dopusti, se ne boste mogli čisto odklopiti. Vsenaokoli boste videli dovolj izzivov za svoje delo in duhovno ustvarjanje.

Ponudila se bo priložnost, da bi nekatere svoje stvaritve čez poletje dali na ogled javnosti. Počitniške radosti z otroki in mladostnimi ljudmi, tudi občudovalcem, vas bodo najbolj osrečevale do krajca.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Najlažje vam bo, če boste poletje vzeli takšno, kot je, polno dogodkov, možnosti za obis­kovanje prireditev, naravnih in kulturnih znamenitosti, da počnete tisto, česar drugače zaradi hudega delovnega ritma ne morete.

V torek, petek in soboto pa se ne mudite blizu vrtač, hudournikov, plazovitih pobočij, drsečih površin, razburkane vode, ampak se zaigrajte ob pikniku z ljubljenimi osebami na varnem, v senci dreves ali šotora.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Čeprav se bodo vaše zdravstvene in druge težave bližale koncu, se do četrtka ne izpostavljajte situacijam, ki bi vas lahko znova spravile v nevarnost ali vam obnovile bolečine, strahove za varnost ali hrepenenje po finančno nedosegljivih ciljih.

Prevelik kredit za dopust ali drugo ne bo primerna rešitev. Od nedelje bo v strastne objeme dobro sprejemati postavnega in finančno stabilnega ljubimca.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Opekline na koži, duši in bančnem računu lahko dobite skozi tanko tkanino ali če zastirate svoje skrivnosti pred radovedneži, tudi pred domačimi ali sumničavo okolico.

Delo na prostem opravljajte le zjutraj ali zvečer, v petek in soboto pa se namakajte v zdravilni vodi, ne na dežju ali sodri v gorah. Zdravilne terapije vas bodo zbližale samo z najbolj rahločutnim partnerjem ali ljubimcem.

Preberite še: Horoskop: Štirje znaki, ki se jim obeta izjemno srečen julij 2023

Morda vas zanima tudi: Marjetka Vovk: V naši družini je bil alkohol. Veliko sem preživela.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)