Tedenski horoskop od 30. maja - 5. junija: Previdnost velja za prav vsa znamenja (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop.

30.5.2023 ob 5:40 | Foto: Getty Images/iStockphoto

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 30. maja - 5. junija: Previdnost velja za prav vsa znamenja (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Vaša pokončna drža in samozavest bosta zagotovo koga dražili, toda brez hujših zamer do tistih, ki vas bodo želeli onemogočiti v četrtek in petek, boste šli naprej po svoji poti.

Pri vzponih se ne spravljajte v nevarnost niti z vozilom. Delovnih obveznosti ne širite, denarja boste imeli zadosti, da se boste lahko tudi ob koncu tedna posvetili bližnjim. Nekateri boste hrepeneli po odmaknjeni simpatiji.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Posebna draž vam bo izmenjevati vtise, informacije, slike, zase pa držati najgloblja čustva, skrivnosti in zamere. Te so lahko do sodelujočih, sorodnikov, simpatije, partnerja ali vzvišene osebe najhujše od četrtka do ščipa.

Če se vam zdravje slabša, poiščite zanesljivo zdravstveno pomoč. Denar vam bo hitreje kopnel, če boste še naprej z njim kupovali ljubezen brezčutne osebe.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Z nekaterimi domiselnimi potezami, zamenjavami stvari in položajev boste hitreje opravljali delo, s katerim že zamujate. Zaradi pritiska morate biti nenehno zbrani, da se vam ne bodo vrstile nerodnosti, pomote ali nezgode.

Do denarja, ki ste ga zaslužili, boste še prišli, vsaj od ponedeljka. Ljubezen in pokroviteljsko-zaščitniški odnos plemenite osebe vam bosta veliko pomenila.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Na vas bo od Venere v raku še zadnji teden žarčila energija sreče, zato boste hoteli še kaj izboljšati v svojem življenju, odnosih in okolju. Usmeritev k drugačnim prehranjevalnim navadam bi lahko pripomogla tudi k vašemu uvajanju sprememb in izboljšav v službi.

Kopneče denarne rezerve boste s tem kmalu krepili v zadovoljstvo vseh in ponosen bo na vas nekdo, ki ga zelo spoštujete, cenite, če ne celo ljubite.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Nekaterim se bo še naprej krepila samozavest, izboljševal položaj v službi ali zasebnem poslu, druge pa bodo pestile skrbi zaradi pritiskov, trenj v odnosih, slabšega zdravja ali zmanjšanih prihodkov.

Težavni aspekti v četrtek in petek lahko vse močno zamajajo, če niste krepili imunskega sistema, naj bo na telesni, duševni ali materialni ravni. Spolno poželenje vas bo poživilo v soboto in osrečilo v ponedeljek.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Vse več podpore, a tudi pritiskov boste doživljali do nedelje in ponedeljka, ko se pripravite na prikrojene obtožbe, s katerimi vas želijo nasprotniki izločiti iz igre.

Ukvarjanje s preteklostjo, poklicno dejavnostjo, pri kateri krepite zdrave in tradicionalne vrednote, vam bo še naprej v zadovoljstvo, smisel življenja in osnovni prihodek. Z družino ali ljubljeno osebo se boste pripravljali na poletni oddih.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Tako ali drugače boste opazni, na cesti, sestankih, v službi, za štedilnikom ali na kopališču, saj vas bosta opredeljevali komunikacija in zunanjost. Toda ta bi bila lahko tudi odraz preobčutljivosti, nerednih prihodkov ali obrokov hrane.

Če si boste do sobote našli podpornika in upoštevali njegove dobrohotne pripombe ali zahteve, vam bo šlo na bolje. Razmišljanje o skupnem dopustu ne bo več tako oddaljeno.      

ŠKORPIJON

(23. 10.–22. 11.)

Zahtevnost do sebe se bo sprevrgla še v zahtevnost do drugih, nadrejenih in institucije. Ker se bodo spremembe dogajale s polžjo hitrostjo, vam bo zavrelo v četrtek, ko boste hoteli pobegniti.

Kaznovanje sebe in drugih se vam lahko maščuje z izbruhom bolezni, v hujšem primeru pa s poškodbo stvari, izgubo službe, ploda, dediščine, denarja, pravne zadeve ali ljubljene osebe.

STRELEC

(22. 11.–22. 12.)

Prijalo vam bo bolj umirjeno obdobje, saj je vaš vodilni planet Jupiter v uživaškem elementu bika. A ščip ne bo dopustil, da bi ždeli na kavču, temveč za volanom ali v dežurni službi, s katero boste pokrivali več področij.

Denarja še ne bo v izobilju, saj so potrebe povečane, tudi zaradi potomcev. Z ljubečimi čustvi se vse bolj nagibate k plemenitemu človeku, ki je vaš steber varnosti in zanesljivosti.

KOZOROG

(22. 12.–20. 1.)

Nedavne zdravstvene, domače, ljubezenske in poslovne nezgode bodo počasi za vami in z radostjo boste reševali poklicne zagate in pomagali nemočnim. Na zbodljaje vzvišenih ljudi se ne boste več toliko ozirali, ampak sledili svojemu poslanstvu, četudi ne bo prinašalo prav velikih dohodkov.

S pridobljenim ugledom boste zanimivi za nove delodajalce, ki bi z izdatno vsoto cenili vaše sposobnosti.

VODNAR

(20. 1.–19. 2.)

Čeprav vam Jupitrov aspekt kaže, da se vam obeta napredovanje v karieri, vse le ne bo šlo tako gladko. Očitno nekomu ne ustreza, da bi vas povišal in zmanjšal razliko med seboj in vami, s tem pa tudi razmerje v plači.

Nekdo, ki se poslavlja, vam bi lahko pustil dobro izhodišče za ugled in vpliv, ki ga boste pridobili s prijaznimi nastopi. Vaše razigranosti ob ščipu se bo nalezel tudi ljubimec ali ljubeč prijatelj.

RIBI

(19. 2.–20. 3.)

Pripravljeni na poletno sezono boste marljivo skrbeli za rast kakovostnih plodov, spodbujali razvojne programe v delovnem okolju ali v proizvodno-storitveni dejavnosti ter sočasno bdeli nad prodajo ali uveljavljanjem vaše blagovne znamke.

Za pravočasen dotok prihodkov poskrbite še pred ščipom, tudi v primeru, ko boste mislili, da se s partnerjem razhajata. Nekdanja simpatija vas ne bo več dolgo čakala.

Preberite še: Horoskop: To so trije najinteligentnejši astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Mateja Delakorda: Nedeljska sladica ni ne pregreha ne greh


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)