Tedenski horoskop 20. - 26. junij: Viden uspeh in uresničitev ciljev (Piše: Stane Padežnik)

Teden pred nami nekaterim znakom prinaša viden uspeh in uresničitev zastavljenih ciljev.

20.6.2023 ob 6:04 | Foto: Getty

Tedenski horoskop 20. - 26. junij: Viden uspeh in uresničitev ciljev (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Od srede do petka in v ponedeljek boste lahko, če boste dobro organizirani in disciplinirani, naredili dovolj, da boste potem v miru uživali pri aktivnostih med dopustniško namestitvijo in plažo. Navežete lahko stike z ljudmi, ki bi bili lahko koristni pri vašem projektu, s tem pa pridobite še kakšno dragocenost. Zaposleni v dejavnosti, povezani s turizmom, imate možnost nekaj več zaslužiti, nevezani pa se goreče zaljubiti.

BIK (21. 4.–21. 5.)

V torek in od petka do nedelje vas bodo razbremen­jevale blagodejne energije in besede tistih, s katerimi lahko zaupno delite svoje skrbi in bolečine. Da se vam te ne bodo preveč nakopičile, poiščite strokovno pomoč. Ob koncu šolskega leta brzdajte svojo nejevoljo nad nekom, ki vam je zaupan v varstvo, in je ne prenašajte na partnerja, da ne tvegate razkola v zvezi. Regres bo dobro porabiti za predvideni namen.      

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Pri zadnjih dogodkih pred daljšim obdobjem, ki ste ga namenili za sprostitev in razved­rilo, lahko še vedno igrate ključno vlogo, saj bo do sobote čas, da pokažete svoje vrline v javnosti ter v odnosih s skupinami, na katere prenašate svoje znanje in veščine. Zanimanje za vaš prispevek k počitniškemu vzdušju bo izredno, s tem pa bosta povezana tudi vaš prihodek ter pustolovsko ljubezensko življenje z občudovalcem.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Nabiti s čustvi, povezanimi z velikimi pričakovanji, bi lahko bili toliko napeti, da bi se na okolico, partnerja in dogodke odzivali dramatično. Pretirana ognjevitost pa do petka ne bo dobra, saj bi se lahko pripetilo kaj neprijet­nega. Umirjen in prazničen konec tedna s partnerjem ali družinico vam bo nadvse prijal v naravi, ob vodi, med kolesarjenjem po manj znani pokrajini.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Delovni, dopustniški, ustvarjalni in seksualni vrhunci vas čakajo do petka ter v ponedeljek, ko vas bo prvi krajec spodbujal k dejavnostim, s katerimi se želite postaviti pred drugimi in doseči kar največji uspeh. Ta bo pri nekaterih zapisan v spričevalu in na diplomah, pri vas pa v srcu, na bančnem računu in v družbi z zelo postavnim in vplivnim ljubimcem na odru, jahti ali v drvečem luksuznem vozilu.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Da ne bi na praznični dan zabredli predaleč od obale, izgubili smeri, kompasa v duši in besedah, se prej sprijaznite z razlikami, ki vas ločijo od tistih, ki si dovolijo razglašati svobodo brez omejitev. Zaključno spričevalo bi bilo lahko zelo dobro, s tem pa odprta pot k počitniškim in ljubezenskim doživetjem ter k sezonski zaposlitvi, da bi zaslužili za daljše potovanje ali zamenjavo stvari, ki so dotrajane.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Druženje in delovan­je v elitni skupini bo naporno, a tudi navdušujoče, zlasti do izvedbe programa, s katerim naj bi nastopili pred nosilci oblasti, bogatimi, vplivnimi in športno ali kulturno že zelo uveljavljenimi ljudmi. Nekatere visoko zastavljene cilje boste dosegli do četrtka, druge v ponedeljek. Med njimi bodo poslovni, finančni in ljubezenski. V kakšnem zaporedju, boste odločili sami.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Na vašo stran se bodo postavili posamezniki in ustanove, ki se strinjajo z vašim vztrajanjem pri boljši sistemski ureditvi področja, na katerem delujete. Viden uspeh lahko dosežete do petka, nekaj pa v ponedeljek, a ne tako, da bi na kocko postavljali ključne dele svojega življenja in vsega, s čimer dosegate uspehe pri svojem poslanstvu. Vaše erotične in finančne potrebe bo komaj kdo zadovoljeval.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Užitki pri delu in jelu do nedelje naj ne prekoračijo zdravih mej, da se ne bi znašli na oddelku za nujno pomoč. Lahko pa delujete nasprotno, povečujete obremenitve telesa, da bi dosegli popolnost, ki ji bodo zavidali poželjivi pogledi turistov, s katerimi se lahko zapletete v erotični stik tudi pri svojem poklicu. Za boljši zaslužek boste morali narediti akcijo pospeševanja trženja ali obveščanja ciljnih skupin.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Od torka do konca prazničnega tedna boste urejali svoje sezonske obveznosti, z mislimi pa že bili v krajih svojega oddiha. Tja vas lahko spremlja partner ali kdo od domačih, on pa pride za vami takoj, ko bo prost. Če se vam ne bo pridružil, se lahko zgodi, da vas bo opazil rahločuten plavalec, čolnar ali domačin, ki bi vam z veseljem delal družbo tudi ponoči, med temperamentnim in erotičnim plesom na festivalu.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Od zahtevnega dela, ki je včasih precej statično, visokih pričakovanj nadrejenih, bližnjih, partnerja ali prijateljev boste lahko zelo utrujeni, celo zbolite lahko, zato si zaslužite miren počitek na obali. Nekateri si ga boste ukradli še pred krajcem, ob tem pa začutili, kako vam hitreje bije srce ob pogledih in mislih na dobrega znanca, ki je že kdaj prižgal plamen strasti v vaši duši in čutih. Nakazila za dopust še ne boste hoteli potrošiti.      

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Na planinarjenje, kolesarjenje ali potovanje pred petkom ne boste mogli. Od vas bodo pričakovali uspešno opravljeno delo, ki ga odvisnim od lepega vremena, boljšega zaslužka, pravočasne oskrbe z dobrinami, pomanjkanja sodelavcev, dobrega fizičnega počutja ali zdravja ne bo uspelo v celoti opraviti. Naj to ne bo vzrok za trenja v partnerstvu. Razočarane bo čakala sočutna rama za tolažbo.

PREBERITE ŠE: Lili Sorum: maj 2023 je obdobje sprememb, junija pa bi na površje lahko prišle te stvari

MORDA VAS ZANIMA TUDI: Izguba smisla v življenju (in kako ga ponovno najdemo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)