Prihaja izjemno močan sončev mrk (in tako bo vplival na vaše življenje)

Sezona mrkov se začenja v soboto, 30. aprila ob 22: 42. Takrat bo nastopil prvi sončev mrk v tem letu, ki bo izjemno močan. Prinaša nam čustveno ravnovesje in mnogo priložnosti, zato je to pravi čas za nove začetke in projekte. 

25.4.2022 ob 1:18 | Foto: Unsplash | Avtor: D. L.

Prihaja izjemno močan sončev mrk (in tako bo vplival na vaše življenje)

Sončni mrk se vedno zgodi na mlaj in nastane, ko se Sonce, Luna in Zemlja navidezno poravnajo na premico, Luna pa med našim planetom in Soncem ter zastira svetlobo s Sonca. Dnevi okoli mrka so po navadi stresni. Zdi se nam, da nimamo nadzora nad dogodki, zato je v tem obdobju priporočljivo, da se ustavimo ter zaupamo, da se bo vse dobro izteklo. 

Sončnega mrka sicer ne bomo videli, vendar ga bomo močno občutili, saj bo planet Uran zelo aktiven.

Na vsako astrološko znamenje pa bosta sončni mrk in mlaj v biku učinkovala drugače.

Preberite, kako bo tokratni sončni mrk - glede na to, kaj ste po horoskopu - vplival na vaše življenje.

BIK
Morda boste imeli zdravstvene težave. Težko boste sprejemali odločitve. Toda vsekakor boste za trdo delo nagrajeni. Vaše finančno stanje bo dobro, vaš prihodek pa se bo najverjetneje povečal. V tem obdobju se izogibajte večjim naložbam. V zakonu se lahko pojavijo težave s partnerjem. 

OVEN
Priporočljivo je, da skrbite za svoje zdravje. Vaši stroški se lahko povečajo, vendar se morate izogibati jemanju posojil. Tisti, ki iščete službo, se lahko veselite dobrih novic. Zaposlene pa čaka možnost potovanja. To obdobje bo dobro za tiste, ki načrtujejo družino.

DVOJČKA
Vaše zdravje bo dobro, vendar bodite kljub temu previdni. Morda boste občutili stres psihične narave. Tisti, ki so povezani s trgom delnic, lahko pričakujejo dobiček. Izogibajte se posojanju denarja in jemanju posojil. Morda obstaja možnost, da se odpravite na romanje. To obdobje bo zelo dobro za poročene pare.

RAK
Imeli boste veliko sreče pri denarju. Rešene bodo tudi stare nerazrešene zadeve. To obdobje je primerno za nakup novega doma. Z bližnjimi imejte dobre odnose, sicer obstaja možnost prepira. Morda vas bo skrbelo za vaše otroke. Sončni mrk bo dobro vplival na poslovneže in na tiste, ki so zaposleni. To je pravi čas za naložbe, vendar se izogibajte trga delnic.

LEV
Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zdravstvenimi težavami. Razdor, ki se dogaja v vaši družini, lahko moti vaš duševni mir. Zaradi vse slabšega zdravja vaših staršev se boste težko osredotočili na delo, vendar vas bodo sodelavci podpirali. Samske čaka morda zaroka. Za poslovneže to obdobje ne bo posebno. Priporočljivo je, da denar premišljeno porabite in ne prekoračite svojega proračuna.

DEVICA
Vsak spor v družini se bo hitro končal, zato boste bolj mirni. To obdobje bo naklonjeno zaposlenim in lastnikom podjetij. Kljub temu je priporočljivo, da nadzorujete svoje stroške. Poskrbite za zdravje svojega moža oziroma žene. Samski bodo morali še nekaj časa počakati na svojega partnerja. Poročeni bodo morda prejeli pomoč od svoje primarne družine. V tem obdobju se izogibajte kakršnim koli sporom.

TEHTNICA
Tehtnice naj pazijo na svoje zdravje, da ne zbolijo. Morebitni premoženjski spori v tem obdobju ne bodo rešeni. Je pa to pravo obdobje za naložbe, saj lahko ustvarite dobiček. Odnosi z vašimi otroci bodo močni. Poslovneži in tisti, ki so zaposleni, bodo težje usklajevali delo s prostim časom. V tem obdobju se lahko podate na romanje.

ŠKORPIJON
Nikakor ne bodite malomarni glede svojega zdravja. Preden podpišete kakršen koli dokument, ga natančno preberite. Dobiček lahko dobite od naložb. Vsaka stvar, povezana s premoženjem, se lahko reši. Tisti, ki delajo skupaj s svojim partnerjem, se lahko sprejo. Za zaposlene v tem obdobju ne bo posebnosti. V vsaki situaciji boste dobili podporo svojega življenjskega sopotnika. 

STRELEC
V tem obdobju boste obvladovali svoje slabosti. Vaše zdravje bo dobro, vendar bodite kljub temu previdni. Pri samskih obstaja možnost, da se v njihovem življenju pojavi posebna oseba. Romantika bo značilna za poročene pare. Zaposleni se lahko soočijo s kakšno zahtevno situacijo. Podjetniki bodo morda morali potovati. Izogibajte se sodnim zadevam. Bolje se boste počutili, če boste preživeli čas s prijatelji.

KOZOROG
Morda boste zaskrbljeni zaradi svoje otroške plati. Na področju odnosov obstaja možnost spora s prijatelji. Preden podpišete kateri koli dokument, ga pozorno preberite in se nato odločite. Poskušali boste izboljšati svoje finančno stanje in pri tem boste uspešni. Za zaposlene bo to obdobje ugodno. Tisti, ki razmišljajo o zamenjavi službe, lahko dobijo dobre priložnosti.

VODNAR
Tisti, ki vas že dolgo skrbi vaše zdravje, boste doživeli olajšanje. V tem obdobju poskrbite za zdravje svoje mame. Priporočljivo je, da denar pametno porabite. S prijatelji boste lepo preživljali čas. Morda se boste morali obrniti na sodišče zaradi lastninske pravice. V tem obdobju so koristne majhne naložbe. Delovne zadolžitve zaposlenih pa se lahko povečajo. 

RIBI
Obstaja velika možnost, da zaslužite denar. Uspeh lahko dosežete v vseh prizadevanjih, da bi povečali svoj dohodek. Stare, nerazrešene zadeve bodo rešene. Morda nameravate kupiti novo nepremičnino ali zemljišče. Na področju zdravja bodo vzponi in padci. V tem obdobju poskrbite za zdravje svojih staršev. Obstaja možnost, da se z družino odpravite na izlet v versko pomembne kraje. 

Povzeto po boldsky.com

Preberite še: Dragica Kraljič: »Dobro poznam revščino, poniževanje, odrinjenost, nemoč«

Morda vas zanima tudi: Najvarčnejša družina na svetu: da bi prihranili, počnejo res ekstremne stvari


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)