Ljubezenski horoskop za november: Kaj nam napovedujejo zvezde

Poglejte, kaj vam v mesecu novembru z vidika ljubezni namenjajo zvezde.

3.11.2021 ob 5:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ljubezenski horoskop za november: Kaj nam napovedujejo zvezde

Zakorakali smo v predzadnji mesec leta, ki za vsako znamenje zodiaka prinaša marsikaj novega. Poglejte, kaj je pripravil na področju ljubezni. Takole ljubezensko dogajanje za vsak astrološki znak pripravljajo zvezde.

Oven

Ovni pozor: ta mesec bo na preizkušnji vaša predanost. Vesolje se želi prepričati, v kolikšni meri ste se pripravljeni žrtvovati tedaj, ko se zadeve zapletejo, kako močno ste pripravljeni vztrajati, ko v odnosu ni vse postlano z rožicami.

Nasvet: zaupajte vase ter komunicirajte. In predvsem, ne dopuščajte, da bi na vas vplivala mnenja drugih. Zlasti ne, ko gre za odnos z osebo, ki vam v življenju veliko pomeni.

Sledite svojemu navdihu, dovolite si biti spontani in zlasti zaupajte sebi ter svoji intuiciji. Do sedaj ste se upravičeno lahko zanašali nanjo.

Bik

Radi imate zgodbice, kajne. Zato tiste, ki ste jih že izkusili, ponavljate znova in znova. Ter v življenje pritegnete osebe z vedno isto energijo.

To vam za ta mesec svetujejo zvezde: pozabite na nekdanje prigode in doživetja. Ne glede na to, kakšni spomini vas vežejo nanje, ter napišite povsem novo zgodbo. Pokukajte izven svojih okvirjev in poskusite nekaj, kar je za vas čisto drugačno.

Kdo ve, morda je prav to recept, da samski končno srečate nekoga, ki bi lahko bil vaš partner, tisti v zvezah pa spustite svežino v odnos. Novembra vam bo ta zagotovo prišla prav.

Dvojček

Pred vami je mesec, v katerem boste na zadeve pogledali z druge strani: tragedije boste nadomestili z upanjem, strah z vero. Vase in v ljudi, ki vas obdajajo. Tako boste imeli dovolj razlogov za veselje.

Za vas ne bo nič nenavadnega, nič bizarnega, vi si boste v mesecu, ki je nastopil, upali vse. S pozitivno energijo pa boste ožarjali tudi tiste, ki so vam blizu. Oziroma, ki bi lahko v vašem življenju zaigrali pomembno vlogo.

 

Rak

Ta mesec bo za vas vse šlo na vse ali nič. Že od samega začetka meseca si boste upali tvegati. Končno se boste ločili od preteklosti in si odprli nove poti. Super, pazite le, da boste ostali z nogami trdno na tleh in vas ne bo preveč zaneslo.

Pričakujte realne rezultate, ostanite optimistični in izkoristite energijo, ki vas ožarja. Zlasti z vidika ljubezni vam bo prinesla veliko novih izkušenj. Čeprav ne vedno dobrih, jih boste cenili ter nanje gledali kot na šolo za prihodnost.

Lev

Novembra je sonce v vašem znamenju. Kar pomeni, da bo mračno novembrsko nebo vedno ožarjeno. In to z razlogom. Sončna energija vam bo pomagala zaceliti stare rane in rešiti nesoglasja v zvezi.

Vaša komunikacija bo vodila k harmoniji in slogi, odprle se bodo nove priložnosti in lahko pričakujete prave čudeže. Tako samski kot vsi, ki ste se že zavezali. Tako ali drugače.

Devica

Lahko bi se vedno z vsemi strinjali, a v čem bi potem bil draž odnosov? V mesecu, ki se je ravno začel, vas čaka veliko konfliktov s partnerjem. Pojavljale se bodo situacije, ki bi lahko znatno ogrozile vse, kar sta ustvarila skupaj.

Zato device, naučite se izbirati bitke in ločite tiste, katere je vredno od onih, katerih ni smiselno bojevati. Tudi samski pozabite na stare vzorce, ki vam do sedaj niso prinesli uspeha. Sicer mesec november na področju ljubezni ne bo obetal nič dobrega.

Tehtnica

Drage tehtnice, veliko z ljubeznijo in odnosi povezanih skrbi je zgolj v vaši glavi. Prenehajte se obremenjevati s tem, ali stvari počnete prav ali narobe in se sprostite ter uživajte v odnosih.

Živite tu in zdaj. Ne razmišljate o tem, kako bi zadeve lahko bile boljše, kako bi lahko izboljšali odnose in kako bi jih zavarovali pred morebitnimi čermi. Kajti dobro vam gre. Le pazite, da boste komunikacijo ohranili na pravi ravni. Ta je v vsakem primeru ključ do uspeha.

Škorpijon

To je vaš del leta in dobro ga izkoristite. Kajti tako samskim kot tistim v zvezi se obetajo boljši časi. Vaš nasmeh bo velikokrat dovolj, da bi prepričali ali očarali.

Na nekaj pa vendarle morate biti pozorni: nikar stvari, ki vam niso najbolj ljube, ne pometajte pod preprogo. Sproti rešujte težave in brez dlake na jeziku povejte, kaj vam morda ni všeč. Sveže ali že dolgo zaljubljeni vedite: v vsakem primeru je to recept za uspeh.

Strelec

Zvezde vam za ta mesec pripravljajo presenečenje, kakršnega si niste nadejali niti v sanjah. Zato uživajte v ljubezni, ki vam je namenjena in izkoristite vsak trenutek, ki vam je dan v lepi romanci.

Za pare, ki ste že dolgo v zvezi, lahko prav november obljublja novo poglavje, lahko gre za skupno selitev, zaroko ali celo otroka.  Skratka, november za strelce res veliko obeta.

Kozorog

Dragi kozorogi, sami najbolj veste, da ste bili deležni nemalo srčne bolečine, grdih razhodov in drugih, z ljubeznijo povezanih neprijetnih zadev. November je čas, da se glede vsega, kar vas teži, končno odprete in se z nekom pogovorite o svojih srčnih ranah.

November za vas ni ravno simbol novih začetkov, je pa to mesec celjenja ran. Ne glede na to, kako stare, velike ali male so, pogovorite se o njih z nekom, olajšajte si dušo in si tako pripravite podlago za priložnosti v prihodnosti, ki bodo zagotovo nastopile.

Vodnar

Vodnarji ljubite s srcem in dušo. Prihodnost ta mesec za vas ne bo pomembna. Častili boste ljubezen, ki vam je podarjena ta trenutek, uživali boste v njej in se ji predajali s strastjo  ter toplino.

Kaj pa samski? Pozabite na nekdanje vzorce in poskusite nekaj novega: če ste ljubezen do sedaj iskali na spletu, stavite na osebno spoznavanje. Če ste sorodno dušo iskali znotraj določenega kroga ljudi, poglejte širše. Kajti če preizkušeni načini ne obrodijo sadov, je čas za nove prijeme, ki bodo po vsej verjetnosti bolj plodni. V nobenem primeru pa nikar prehitro ne obupajte.

Riba

Pri ribah ne gre zgolj za ljubezen in romantiko. Veste, da tesni medosebni odnosi to prekašajo in ta mesec se boste bolj, kot na romantiko, osredotočali na drugačno izkazovanje naklonjenosti: pomagali boste pomoči potrebnim, podpirali ljudi, ki potrebujejo podporo, veliko energije boste namenjali dobrodelnosti in prostovoljnemu delu, skratka, gledali boste širšo sliko.

To ne pomeni, da boste pozabili na romantično ljubezen, a zagotovo novembra pri vas ne bo najbolj v ospredju. Vaše veliko srce bo namreč bilo za širše množice. A vedite: vaša dobrota ne bo spregledana in zvezde jo bodo v vsakem primeru bogato nagradile.

Povzeto po Vogue India

Preberite še: Horoskop: Ti astrološki znaki se bodo to zimo zaljubili

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To so v postelji najbolj divji znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)